Pogledajte kako Cecina ćerka peva mamine hitove! (VIDEO)

Anastasija, koja trenutno boravi na Kipru, na internetu je objavila video-zapise na kojima peva Cecine pesme "Zagrljaj" i "Dobro sam prošla"

  • 27

Ćerka folk dive Svetlane Ražnatović šesnaestogodišnja Anastasija još jednom je pokazala svoje glasovne mogućnosti, koje je, po svemu sudeći, nasledila od mame, a ovoga puta mlada naslednica otpevala je Cecine hitove "Zagrljaj" i "Dobro sam prošla".

Anastasija, koja trenutno boravi na Kipru, na svoj Fejsbuk profil objavila je video-snimak na kome peva Cecinu baladu, dok je drugi video osvanuo na Jutjubu.

Ovo nije prvi put da se Ražnatovićeva pohvali svojim pevačkim talentom, dok su se brojni internet obožavaoci oduševili njenim dosadašnjim video-klipovima.

Mlada ćerka pevačice redovno je aktivna na društvenim mrežama, dok je ovo leto provela u Beogradu, gde je vrele letnje noći provodila na nekim od najpopularnijih splavova u prestonici.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA