NEVEROVATNO: Pogledajte kako devojka virtuoz pleše oko šipke! (VIDEO)

Svetski poznata striptizeta Nikol Vilijams naučila je Rijanu da pleše za novi spot "Poor It Up", a svojim seksi uvijanjem zaludela je muškarce širom planete

  • 6

Plesačica Nikol Vilijams svoje iskustvo u izazovnom izvijanju oko šipke prenela je Rijani i bila joj lična mentorka na snimanju najnovijeg spota "Poor it up", u kojem pevačica sa Barbadosa izazovno pleše.

Nikol je okačila video u kojem pokazuje Rijani tajne plesnog umeća, a neverovatno izazovni pokreti ostavljaju bez daha. Vilijamsova se okreće i diže kao od šale, a malo je reći da su komentari muškaraca i više nego izazovni.

Mlada plesačica igra u tangama, a tokom plesa, svaki mišić na zategnutom telu joj se ocrtava. Najveći aplauz dobila je kada se popela do kraja šipke i naopačke, sa nogama na plafonu, pustila ruke da vise.

Seksi mlada dama pokazala je svoju zavidnu figuru i sigurni smo da će vam dah zastati dok je budete gledali kako majstorski pleše oko šipke.

Rijana je izjavila da je prezadovoljna svojom učiteljicom, a kako i ne bi, kad je cela planeta upoznata sa njenim izazovnim uvijanjem i odskakivanjem. Svojim nogama i guzom zapalila je mušku masu, a ni devojke nisu ostale imune.

Pogledajte kako Nikol Vilijams pleše oko šipke:

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA