KAO MUŠKO: Sara Jovanović drastično promenila frizuru! (FOTO)

Pevačicin dečko, odbojkaš Aleksandar Atanasijević šik promenu svoje lepše polovine objavio je na Tviteru uz komentar "Moj drug i ja", dok su fanovi Jovanovićeve prilično razoračarani njenim "dečačkim" izgledom

  • 10

Mlada pevačica koja se proslavila učešćem u muzičkom takmičenju "Prvi glas SrbijeSara Jovanović promenila je frizuru do neprepoznatljivosti, i svoju dugu smeđu kosu ošišala "na muško", i time sve svoje obožavaoce ostavila u neverici.

Pevačicin dečko, odbojkaš Aleksandar Atanasijević šik promenu svoje lepše polovine objavio je na društvenim mrežama uz komentar "Moj drug i ja", aludirajući na muškobanjastu frizuru Jovanovićeve.

Ljubitelji Sarniog lika i dela, sudeći po komentarima ispod slike, nisu oduševljeni pevačicinom promenom, te u neverici pitaju da nije možda stavila periku, dok je Jovanovićeva najverovatnije samo imala nameru da isprati svetski trend šišanja na kratko, i po ugledu na Bijonse, Rijanu, pa i srpsku manekenku Nevenu Miličević, oslobodi se duge kose.

(J. J.)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA