GRUDI UVIS: Karleuša krutim bradavicama naložila muškarce! (FOTO)

Pevačica je okačila sliku na kojoj se primećuje da ne nosi brus, a bujne grudi su u prvom planu, iako je "zakopčana do grla"

  • 58

Pevačica Jelena Karleuša zaludela je sve muškarce kada je postavila sliku na kojoj pozira u stajlingu seksi srednjoškolke! Ono što se odmah da primetiti je da Jelena ne nosi brus, te su joj bradavice probile sivi džemperić.

Plava pevačica nosi ultra kratku suknju i čizme na visoku štiklu sa krznom. Iako nije ogolila nijedan deo tela, sem duge noge, Jelena se pobrinula da bude seksi tako što je grudima dala slobodu. Za potpuni doživljaj, JK je stavila kačketić u boji sakoa. Ipak, malo ko je primetio kako je Jelena stilizovana, jer su u prvom planu njene bradavice koje su se po svoj prilici ukrutile.

Fanovi su oduševljeni fotkom, a pevačica je dobila mnogobrojne pohvale za izgled.

Iako Jelena često okači fotku na kojoj izazovno pozira, samo Duško može da uživa u zgodnom telu svoje supruge.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Klarkson

    4. oktobar 2013 | 19:27

    Zasto osobi za koju se zna da ima novca, ume i da se obuce, nije da ne ume, zasto joj onda treba taj promasaj kao toliko vidljiv natpis marke koju nosi? Ljudi od stila to nikada sebi ne dozvoljavaju! To je samo znak neizlecivog kompleksa.

  • Lud Zbujen

    4. oktobar 2013 | 19:23

    Mislite plasticnim siljcima

  • sklj

    4. oktobar 2013 | 19:17

    JOS NIJE KUPILA NOVI IPHONE ?!!?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA