GDE IZAĆI U ZIMSKOJ SEZONI: "Brankow Club" na krilima "Laste"

Omiljeno mesto za provod i dobru zabavu Gradski splav "Lasta" tokom hladnijih dana seli se u "Brankow Club". Svečano otvaranje zakazano je za četvrtak

  • 2

Gradski splav „Lasta", prvi haus splav sa beogradske strane Save, tokom zime će svoj koncept preseliti u bar „Brankow", koji je u potpunosti redizajniran i od sada će se zvati "Brankow Club". Svečano otvaranje zakazano je za četvrtak, kada je "Night Deluxe" veče u režiji trija Goran Starčević, Peppe i Groovyman.

Tokom redizajniranja kluba posebna pažnja je posvećena VIP delu "Brankowa". Drugog dana otvaranja, u petak, su "Loco", Peppe i Danijel Čehranov, dok su u subotu Bross, Dooshan i Ales.

Iza GS „Lasta" je više nego uspešna prva sezona rada, pa će večeri koje su za veoma kratko vreme postale veoma posećene i prepoznatljive nastaviti zimski život u „Brankow Club -u".

Četvrtkom će tokom sezone biti hip hop veče na kome će dirigentsku palicu držati jedan od najpoznatijih gradskih di džej- eva, kad je ovaj pravac u pitanju Ike, kao i mlada i lepa dama Dadah Selecta.

Petak će biti rezervisan za nastupe najboljih klupskih bendova, sastava "Makao" i "Loco", dok će subotama, kao i na Lasti, nastupati eminentni beogradski haus di džej-evi. Zа di džej pultom "Brankowa" će se mahom smenjivati Oysha, Dooshan, Groovyman, Broos, Peppe, Danijel Čehranov.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djuza

    7. oktobar 2013 | 22:24

    NJESRA bolje je dese put neki riblji restoran i špricer na savi nego disk dzokeji iz p.m

  • DM

    8. oktobar 2013 | 10:36

    Klub je preskup,malo pivo 380 din.,a i pozeraj je!!Fuj nikad vise!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA