Madona prelazi u islam?

" Mislim da je važno proučiti sve svete knjige. Kao što mi moj prijatelj Jaman stalno kaže: dobar muslima je i dobar jevrejin, a dobar Jevrejin je i dobar hrišćanin, i tako dalje. Mogu samo da se složim s njim", rekla je pevačica za časopis "Harpers Bazar"

  • 26

Američka pevačica Madona oduvek je gajila veliko interesovanje za religiju. Iako je odrasla u katoličkoj porodici, volela je da proučava i druge veroispovesti.

Pre nekoliko godina, ona je bila opsednuta kabalom, jevrejskom mistikom, do te mere da se preobratila u judaizam. Sada kada je u vezi sa plesačem Brahimom Zaibatom, koji je musliman, pevačica želi da se posveti islamu.

U intervjuu koji je dala modnom časopisu "Harpers Bazar", Madona je otkrila da pomno proučava Kuran. Ona je navela da je islam sve više intrigira posebno nakon boravka u Malaviju gde je usvojila ćerku Mersi.

- Mislim da je važno proučiti sve svete knjige. Kao što mi moj prijatelj Jaman stalno kaže: dobar muslima je i dobar jevrejin, a dobar Jevrejin je i dobar hrišćanin, i tako dalje. Mogu samo da se složim s njim - kazala je Madona.

(Telegraf.rs/Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Bosnjak

    8. oktobar 2013 | 02:14

    Sta je srbijanci odmah muka? Samo da vas informisem mislim ako mi dozvoli redakcija da je popularni glumac najvecih komedija poznat kao mr.Bin ili pravo ime Rowen Atkinson primio Islam to mozete procitati svuda na stranim medijima :-)...Dakle Islam osvaja ljude mirnim putem bez ikakve prisile.Selam

  • Bravo

    7. oktobar 2013 | 23:45

    Ostavi ti Svetu veru na miru...drz se ti masonskih sekti i sotanizmu.

  • nataeos

    7. oktobar 2013 | 23:51

    Prsla skroz....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA