SAMO NA TELEGRAFU: Izaberite mis interneta Srbije!

U konkurenciji za ovu prestižnu nagradu nalaze se 22 kandidatkinje, koje će se 15. oktobra uz direktan prenos na TV Pink boriti za titulu najlepše Srpkinje

  • 0

IZABERITE MISICU NA TELEGRAFU! Ekskluzivno, samo na našem portalu, moći ćete do 14. oktobra svojim glasovima da izaberete mis interneta Srbije, a sve u saradnji sa kompanijom "Miss Yu". U konkurenciji se nalaze 22 lepotice, koje su ušle u uži izbor za "Mis Srbije 2013".

Pobednica Izbora za mis interneta biće svečano proglašena na velikom finalnom izboru za mis Srbije 2013, koje će se održati 15. oktobra, uz direktan televizijski prenos na TV "Pink".

Na finalnoj manifestaciji koja će biti organizovana u "Pinkovom" studiju u Šimanovcima, osim krunisane kraljice srpske lepote i njenih pratilja, biraće se i predstavnica za mis universe, kao i još osam devojaka koje će predstavljati našu zemlju na različitim međunarodnim takmičenjima.

Lepotica koja bude izabrana za mis Srbije 2013 će, osim krune i titule, dobiti stipendiju za školovanje, brojne nagrade sponzora, ali i ekskluzivnu priliku da se bori za zvaničnu titulu mis sveta 2013.

Fotografije i informacije svih takmičarki su predstavljene na specijalno dizajniraniranom delu našeg portala.

Glasanje će biti maksimalno pojednostavljeno – dovoljno je da "lajkujete" devojku koja je na vas ostavila najbolji utisak. Lepotica s najviše lajkova postaće – mis interneta Srbije.

  GLASAJTE OVDE

Foto: Telegraf

Prošle godine je za mis interneta izabrana Aleksandra Doknić, koja je kasnije postala i mis Srbije i predstavljala je našu zemlju na nedavno završenom izboru za "Mis sveta" na Baliju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA