SEKS PRED GLEDAOCIMA: Počeo najbizarniji rijaliti! (VIDEO)

U prvoj epizodi šou-programa "Sex Box", u zvučno izolovanoj kutiji u studiju, ljubav su vodili gej par i mladić i devojka u invalidskim kolicima

  • 4

U Velikoj Britaniji je prekjuče prikazana prva epizoda kontroverznog rijalitija "Sex Box" u kojem parovi u "kutiji" usred studija vode ljubav, a zatim o tom iskustvu razgovaraju s voditeljima!

Iako je šou koji se emituje na TV stanici "Channel 4" imao solidnu gledanost, reakcije gledalaca su potpuno različite, od pohvala do najgorih kritika. Da podsetimo, u zvučno izolovanom boksu parovi imaju 30 minuta na raspolaganju za seks, a posle toga u cilju edukacije, kako stoji u najavi emisije, naširoko pričaju kako su se osećali tokom vođenja ljubavi.

Verovatno, da bi izazvali još više kontroverzi, producenti su odlučili da u prvoj epizodi u glavnim ulogama budu gej par i mladić i devojka u invalidskim kolicima.

Na kraju, gledaoci su imali oprečna mišljenja, jedni su bili oduševljeni, dok su drugi smatrali da je ovaj rijaliti čudan i neugodan za gledanje.

(Telegraf.rs/Metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA