Jelena Janković i ministar saobraćaja na promociji novog romana Vesne Dedić! (FOTO)

Voditeljka i spisateljica predstavila je svoj novi roman "Pola duše", a promociji je prisustvovao veliki broj poznatih

  • 0

Naša najpoznatija TV voditeljka i spisateljica Vesna Dedić promovisala je svoj novi roman "Pola duše" u kafani "Tako je suđeno". Tom prilikom, mnogobrojne poznate ličnosti zabavljali su pevačica Nada Pavlović, Adil i Danijel Alibabić.

Vesni su podršku pružili Aco Pejović, Sanja Marinković, Ogi Radivojević, ministar saobraćaja Aleksandar Antić, Zvezdan Terzić, glumica Milica Milša, srpska teniserka Jelena Janković i mnogi drugi.

Uz najbolje vino i zakusku, prisutni su uživali u delovima Vesninog romana, za koji kažu da je najbolji do sad, a sama spisateljica obratila se prisutnima na veoma zanimljiv način.

- Ja ne volim puno da pričam o svojim knjigama, više volim da ih pišem. Roman "Pola duše" je istorijska melodrama, a kada ga pročitate, recite da li sam uspela da vas dirnem bilo istorijskim podacima iz vremena Obrenovića i Karađorđevića, ili tom predivnom ljubavnom pričom svake žene i muškarca - rekla je Vesna prisutnima.

Mladi pevač Adil osuševo je prisutne svojim glasom, a Aco Pejović uživao je sa prijateljima u vinu. Vesna je u jednom momentu izabrala momka i devojku koji podsećaju na likove iz romana, a titulu je dobila voditeljka "Pink" televizije i vlasnik kafane "Tako je suđeno", ekonomista Goran Mandić. Danilo Ikodinović kroz šalu se pobunio zašto on nije dobio pomenutu titulu, a Vesna mu je odgovorila:

- Izvini Dačo, to dobijaju samo neoženjeni momci, on nikada nije ženjen, za razliku od tebe - Vesna je ovom rečenicom izazvala pravo oduševljenje prisutnih.

Ivan Golušin vodio je program, a naša najbolja teniserka Jelena Janković, pojavila se u društvu mame gotovo pred sam kraj promocije. Celo veče je provela u prijatnom ćaskanju sa Milicom Milšom.

Poznati su nastavili da uživaju do ponoći, a voditeljka i spisateljica se zahvalila prisutnima što su joj ulepšali veče. Nema šta, ovo je bila promocija za pamćenje!

(A. Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA