Mis Kosova izbačena sa takmičenja u Rusiji!

Mirjeta Šala, Mis Univerzuma Kosova, onemogućeno je da učestvuje na finalnom takmičenju u Moskvi, pošto Rusija nije priznala Kosovo. Zbog ove odluke, povukla se i Albanka

  • 37

Mis univerzuma 2013 Albanije i Kosova neće učestvovati na finalnom takmičenju u Moskvi. Odlukom ruskih vlasti sprečeno učešće kosovske predstavnice, pošto Rusija nije priznala Kosovo, prenela je Koha ditore.

Poznati albanski fotograf Fadil Beriša, inače zvanični fotograf događaja rekao je da se albanska predstavnica Fjorabla Dizdari povukla jer je odlučeno da Mis Univerzuma Kosova Mirjeta Šalja ne može da učestvuje.

Koha ditore navodi da imena dve albanske devojke nisu ni na zvaničnom sajtu Mis Universe, mada je Šalja, kako se navodi, na nekim onlajn forumima figurirala kao jedan od favorita.

Pre godinu dana, 61. izdanje svetskog takmičenja za Mis Univerzum održano je 19. decembra u Las Vegasu, kada je Albaniju predstavljala Adrola Tuš, a Kosovo Dijana Avdi, koja se plasirala među 16 najlepših misica.

(Telegraf.rs/Fonel/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA