ROMANA: Verenik me ostavio zbog Interpola!

"Svega je tu bilo! Otišla sam na Kipar i samo što sam sletela, on me zove da mi kaže da ne smem tu da budem i da se odmah vratim nazad! Zabranio mi je i u Grčku da idem", ogorčeno je prepričavala pevačica svoj raskid sa Fotosom

  • 5

Romana Panić otvorila je dušu u jednom razgovoru sa Mis Svetlanom, i otvoreno ispričala zbog čega se rastala sa dugogodišnjim dečkom i verenikom Fotosom Pitađisom, i ujedno otkrila detalje njihove burne veze, koju su prekinuli navodno zbog toga što je kiparski advokat bio na meti Interpola.

Turbulentna veza Panićeve i Fotosa tokom godina je intrigirala javnost, a pevačica je ovom prilikom iznela pikantne detalje oko raskida.

- Samo što sam stigla iz Atine i zazvoni mi telefon, on me zove i kaže da svima ispričam da mi više nismo zajedno. Ja ga pitam o čemu se radi, a on mi kaže kako je među nama sve u redu, ali niko ne sme da zna da smo zajedno, navodno, zbog računa, Interpola - "poverila" se Romana Mis Svetlani, ali i milionskom auditorijumu.

Nakon mesec dana pauze, pevačica je ipak odlučila da mu se javi kako bi proverila da li je sve u redu, da li je živ, a ubrzo zatim je i otputovala na Kipar kako bi ga posetila, dok ju je on vratio do aerodorma i zabranio joj da ide u Grčku.

- Svega je tu bilo! Onda sam ja otišla na Kipar, samo što sam sletela, on me zove da mi kaže da ne smem tu da budem i da odmah moram da se vratim nazad, a ja iznajmila auto, rezervisala hotel. Ženo, znaš li šta je tu sve bilo, zabranio mi je da idem u Grčku. Onda se pojavila neka druga devojka, ali po njegovim rečima to nije bilo tačno, već se radilo o nekom novcu i papirima - nastavila je Romana, i dodala da ju je posle svega molio da se pomire i da ju je čak i zaprosio, ali se posle nekoliko dana predomislio.

- Ja sam mu rekla da se samo skloni iz mog života. I prošle godine se oženio - ispričala je pevačica iz Banja Luke svoje neprijatno iskustvo sa tadašnjim verenikom Fotosom.

(J. J./Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA