VOLI BOL: Rijana se tetovira dletom i čekićem! (VIDEO)

Tamnoputa pevačica očigledno odlično podnosi bol, budući da nije trepnula dok joj je tatu-majstor čekićem zarivao dleto sa mastilom u desnu ruku, već je sa osmehom brisala raskrvavljene rane

  • 15

Kontroverzna R&B diva Rijana svoje telo ukrasila je još jednom tetovažom, što ne bi bila novost da se pevačica nije podvrgla izuzetno bolnoj prastaroj tehnici tetoviranja dletom i čekićem, koja je zapravo tradicionalna Ta Moko tehnika naroda Maori sa Novog Zelanda.

Tamnoputa pevačica očigledno odlično podnosi bol, budući da nije trepnula dok joj je tatu-majstor čekićem zarivao dleto s mastilom u desnu ruku, već je sa osmehom brisala raskrvavljene rane. Naime, Rijana se podvrgla užasno bolnoj tehnici tetoviranja, koja nikako nije za mekušce i osetljive ljubitelje šaranja tela.

Legendarani tatu-majstor Inia Tejlor, umesto savremenom mašinicom za tetoviranjem, koristila je samo dleto, čekić i mastilo pigmenta, kojima je Ta Moko tehnikom šarala Rijaninu desnu ruku. Tetovaža se sastoji od velikog broja simbola u obliku strelica koje teku niz njenu čitavu nadlanicu.

(J. J./yworld.co.za)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA