POGODI KO SAM: Nekada presladak dečak, a danas ga se svi plaše! (FOTO)

U pitanju je momak koji je televizijsku karijeru započeo još u srednjoj školi, a javnost ga je upoznala u srpskoj VIP verziji rijalitija "Veliki Brat"

  • 12

Da li prepoznajete ovog mladog momka? U pitanju je makedonski šoumen koji ima 27 godina i vodio je "Top šop", a potom se 2009. godine pojavio u srpskoj verziji VIP "Velikog Brata", a nakon toga i u "Farmi". Poznat je kao neko ko nema "dlake na jeziku", a plaši ga se većina novokomponovanih poznatih ličnosti.

Javnost u Makedoniji ga pamti kao prvog koji je uspeo da dovede Cecu Ražnatović i Severinu u rodnu zemlju. Televizijsku karijeru je započeo još u srednjoj školi, a slavu mu je donelo učešće u srpskoj verziji VIP "Velikog Brata".

U međuvremenu se oprobao u pevanju, a tečno govori srpski jezik. Održao je nekoliko koncerata širom Makedonije, a trenutno je u medijskoj ćutnji.

Pogodili ste, u pitanju je Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13. Na slici je Boki kao trogodišnji plavušan...

Podsetimo, Boki na društvene mreže voli da kači kontroverzne slike, te se nedavno slikao u tangama, a i smršao je do neprepoznatljivosti.

Kako vam se čini Bojan kao dečak?

(A. Č./ Telegraf.mk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA