JELENA TINSKA: Sanja Marinković je umišljena, nevaspitana i krešti! (VIDEO)

"Gospođa Marinković se prema nama ponašala kao da smo anonimni statisti sa zadatkom! Samo ovde voditelj dve emisije može da bude jedna arogantna, prepotentna i nepopularna voditeljka koja maše ručicama i cereka se svojim vrištećim glasom!", napisala je ogorčena književnica

  • 20

Nekadašnja balerina i književnica Jelena Tinska nezadovoljna zbog loše realizacije emisije "Bračni sudija" u kojoj je gostovala nedavno, žestoko je oplela po produkciji "Emoušn", TV "Pink", a najviše po voditeljki Sanji Marinković, uz komentare da je nevaspitana, umišljena, prepotentna i nepopularna, kao i da joj je zbog kašnjenja snimanja uginuo teško bolesni pas.

Tinska se vidno potresla i izuzetno uvredila zbog situacije u kojoj se našla, budući da je na početak snimanja emisije čekala, kako sama navodi, sat i 45 minuta, a da joj se domaćica emisije Sanja nije ni izvinila zbog silnog kašnjenja, već se naprotiv, prema njoj ponašala kao prema "anonimnom statisti", dok je Željku Mitroviću zamerila neke navodno neisplaćene honorare.

Jelena je gostovala u emisiji sa Dejanom Milićevićem i Suzanom Popović, a svoje nezadovoljstvo podelila je na Fejsbuku:

- Vrlo mi je žao sto sam sebi, ne znajući u kakvu očajnu emisiju, a koje prevarantske kuće odlazim, 29. uveče gostovala u emisiji koju vodi Sanja Marinković koja se zove "BRAČNI SUDIJA". S.T.R.A.Š.N.O. Ja ne gledam TV i nisam znala gde zapravo idem. Suzana Popović, Dejan Milićević i ja. Ni po jada što je to nešto veoma prostačko i jadno, ali kako je to na TV "Pink" na koji ja više nikada ne idem, jer je mene i Bebi Dol Željko Mitrović prevario za dva honorara za dve snimljene emisije, ali ovo je snimano u Šimanovcima u studiju koji je za svoj projekat iznajmio "EMOTION", ja sam pristala. Mene je pozvala ljubazna i fina urednica Marina koju poznajem od ranije. Ali kako sam već nekoliko dana ranije pristala, nisam mogla da otkažem jer mi je kuca bila nasmrt bolesna. Dakle, ostavila sam kucu, vozač je došao po mene. Stigli smo tačno na zakazani termin snimanja i trebalo je da se brzo vratim kući. Ali, avaj, snimanje je kasnilo jedan sat i 45 minuta. Dogodila se neka tehnička greška. Htela sam da odem, ali me je ljubazna Marina zamolila da ostanem, jer ako ode treći član tog famoznog žirija, sve bi moralo da se otkaže, što uključuje i publiku koja je dovezena autobusima i koja je već uveliko negodovala i zviždala. Iz čistog profesionalizma sam ostala.

Napokon smo pozvani u studio. E, sad tu smo jos 15 minuta čekali da se popravi šminka i kosa Sanji Marinković. Objektivno, to je bila četvrta emisija koju je snimala tog dana i bila je umorna. Ali niti je došla da se pozdravi niti da se izvini i zahvali što čekamo. Jer ono što neko ne zna je da, ako su gosti zanimljivi, to je gotov posao za voditelja. Emisija uspešna. Gospođa Marikovć se prema nama ponela kao da smo ANONIMNI STATISTI SA ZADATKOM. OSNOVNI JE RED DA KAD PREDSTAVLJAŠ SVOG GOSTA, UPITAS ŠTA SADA RADI, ŠTA JE NOVO U NJEGOVOJ KARIJERI, JER AKO VEĆ SVI GOSTUJEMO BESPLATNO, VALJDA TREBA BAR DA IMAMO TRI SEKUNDE DA SE PREDSTAVIMO. Arogantna, prepotentna i nevaspitana Sanja je čak dozvolila sebi da me pita kad je emisija krenula, da li možda želim da napustim snimanje, na šta sam ja odgovorila da ne mogu da odem i da upropastim emisiju jer sam profesionalac, ali da bih rado otišla.

Nakon završetka ovog horora nije nam se zahvalila na gostovanju, a kad je vozač došao po mene i ja sela u kola, ostali smo da čekamo da Sanja dođe... Ja sam zamolila da meni zovu taksi jer imam bolesnu kucu. Ipak smo krenuli, ali bilo je kasno.

Moja kuca je umrla. Ja sam kriva što sam je ostavila samu toliko dugo. Za sve smo sami krivi. Najzad, skupo sam platila svoj profesionalizam u Srbiji u kojoj vlada sve drugo.

I samo ovde može voditelj dve emisije koje traju godinama da bude jedna nevaspitana, arogantna, prepotentna, umišljena i nepopularna voditeljka koja maše ručicama i cereka se svojim vristećim glasom. A kako to? Tako što je podržana nekim ko odlučuje. Tuga - navela je ogorčena glumica.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA