POČELE ZVEZDE GRANDA: Mladen, Ševki, Ljubica, Jasmin i Hajra prošli dalje!

Osmi serijal popularnog talent takmičenja startovao je sinoć gde su se žiriju i publici predstavili 25 takmičara

  • 8

Sinoć je prikazana prva emisija osme sezone "Zvezde Granda" u kojoj su se pored novog žirija i voditeljskog para Sanja Kužet i Voja Nedeljković predstavili 25 takmičara.

Od svih učesnika u dalji krug takmičenja prošlo je njih petoro, a to su Mladen Žikić iz Zaječara, Ševki Jahiš iz Subotice, Ljubica Mosovska iz Apatina, Jasmin Hasić iz Srebrenika iz Bosne i Hercegovine. Takođe, dalje je iz ove naše zemlje prošla i Hajra Bojač, koja je iz Sarajeva.

Da podsetimo, u stalni žiri biti Aca Lukas, Snežana Đurišić, Šaban Šaulić, Zorica Brunclik i Dragan Stojković Bosanac. Popularno takmičenje nastavlja se sledeće subote.

(Telegraf.rs/Pulsonline)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gossip.girl

    13. oktobar 2013 | 11:11

    Gledala sam sinoc mogu slobodno da kazem da je ovo je teski primitivizam i parodija na The Voice.

  • Doly

    13. oktobar 2013 | 13:22

    Jao kako ste grozni svi...gadi mi se ova nasa zemlja, ovi ljudi, problem je sada sto neka Hajra pjeva kao slavuj? Ma sram vas bilo vise, od svega se pravi problem...I onda se svi zale kao nema napretka kod nas? Ma nikad ga nece ni biti...fuj

  • Vlada

    13. oktobar 2013 | 10:08

    Umesto nasi da se takmice ubacujete tu rome,muslimane,hrvate. Posle vam kriv djavo ali ako. A sto nasi ne idu tamo da se takmice. U hrvacku nesmes ni da prodjes. Bruka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA