MIKI: Evo zašto sam pobegao sa "Farme", neću više da glumim budalu! (FOTO)

"Ne želim da budem deo estrade i svega što je postala "Farma". Takav sam, kada mi neko uskrati slobodu, a ja osetim da te stege više ne mogu da izdržim, pucam i odlazim gde mi pada na pamet. Nemam više snage ni volje da budem pred kamerama, i to je presudilo u noći kada sam izašao", rekao je sada već bivši učesnik rijalitija TV "Pink"

  • 7

Miki Đuričić, koji je u petak pobegao sa "Farme", rekao je da nije mogao da izdrži pritisak na imanju u Lisoviću. Voditelj i pčelar iz Kupinova je za "Naše novine" rekao da će snositi posledice svog postupka prema kompanijama "Pink" i "Emotion".

- Shvatio sam da ne mogu više da izdržim. Dosta mi je da igram igre pred kamerama i glumim budalu. Ne želim da budem deo estrade i svega što je postala "Farma". Takav sam, kada mi neko uskrati slobodu, a ja osetim da te stege više ne mogu da izdržim, pucam i odlazim gde mi pada na pamet. Nemam više snage ni volje da budem pred kamerama, i to je presudilo u noći kada sam izašao. Ja sam iz "Velikog Brata" izlazio dva puta svojevoljno jer je to deo mog karaktera. Dok mi je bilo lepo, bio sam tamo - rekao je Miki za ovaj dnevni list.

Miki je odbacio da je uzrok njegovog odlaska sa "Farme" mlada pevačica i zvezda "Granda" Aleksandra Džidža Stojković i njen trbušni ples sa harmonikašem koji je te večeri svirao na imanju u Lisoviću.

- Džidža nije uzrok jer nisam ni video da je igrala trbušni ples, a još manje bio ljubomoran zbog toga. Mi smo sada super drugari i gledam je kao sestru. Priznajem da je na početku bilo nekog zaljubljivanja jer su mi osećanja bila pomešana zbog zatvorenog prostora i posebnih psihičkih uslova, ali kasnije sam shvatio da to nije to. Džidžu volim, cenim i poštujem i nastavićemo da se družimo kada izađe iz rijalitija, kao brat i sestra. Od ostalih sa kojima ću sačuvati kontakt je Lepi Mića - kazao je Miki, i istakao da se neće vraćati na "Farmu".

Đuričić je naveo da je svestan da ga očekuje pravna borba sa ljudima s kojim je sarađivao.

- Tužbe me zaista ne interesuje. I "Pink" i "Emotion" imaju puno pravo da me tuže. Za razliku od nekih drugih koji ulaze u rijalitije, ja sam spreman da odgovaram za svoje postupke i snosim odgovornost koja može biti pogubna za mene. Mislim ipak da od tih tužbi neće biti ništa jer ljudski je praštati, pa se nadam da će i oni meni da oproste grešku jer zaista nisam više mogao da izdržim - rekao je pčelar iz Kupinova.

Miki je demantovao da je uzeo honorar od 10.000 evra, a na pitanje da li je u rijaliti ušao zbog dugova, odgovorio je:

- Kada imam novac, puno trošim, ali nikome nisam ostao dužan - kazao je Đuričić, koji je naveo da se povlači iz javnosti i da će se baviti poljoprivredom.

(Telegraf.rs/Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    14. oktobar 2013 | 10:56

    Nisi glumio,ti si stvarno budala

  • Bata Raka

    14. oktobar 2013 | 11:00

    Glumio?

  • Nešo

    14. oktobar 2013 | 13:43

    Nisi ti ni zasta , ti si jedan neradnik i dabalebaroš to znaju svi u Kupinovu , kakve pcele kakvi bakraci . Dobio si sansu i prokockao si je zato što si glup , pomislio si da si neka fora a u stvari si debeli krmak kojem je sila udarila u glavu ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA