GLASAJTE DO PONOĆI: Koja od ovih lepotica će postati mis interneta? (FOTO)

Ekskluzivno na našem portalu možete da izaberete najlepšu na internetu. Glasanje se završava danas u ponoć, a pobednica izbora za mis interneta biće svečano proglašena na finalnom izboru sutra uveče

  • 9

Samo na portalu Telegraf možete da izaberete mis interneta Srbije, a sve u saradnji s kompanijom "Miss Yu". Za ovu prestižnu tituli bore se 22 lepotice, a mi vam predstavljamo pet devojaka koje trenutno imaju najviše glasova.

 

Glasanje se završava danas tačno u ponoć, a ukoliko želite da vaša ljubimica pobedi, sad je pravi trenutak za to.

 

Pobednica izbora za mis interneta biće svečano proglašena na velikom finalnom izboru za mis Srbije 2013, koji će sutra, s početkom u 21 čas, biti prenošen direktno na televiziji "Pink".

 

 

Za sada, najlepša na "mreži" je Anđelka Tomašević. Lepotica iz Zubinog Potoka ima 2.500 "lajkova", odnosno glasova, što je za 500 više od sledeće konkurentkinje.

 

Anđelka ima 20 godina, dolazi s Kosova i Metohije i studira turizam i ugostiteljstvo.

 

- Želela bih živim i radim još neko vreme u Londonu, koji sam zavolela i u kome se prijatno osećam. Moj san je da imam svoj lanac hotela i da jednog dana otvorim svoj Fond za decu na Kosovu i u Srbiji.

 

 

Druga u ovoj trci je Arnela Zeković iz Prijepolja.

 

-  San mi je da budem top model u Milanu, a nakon toga da se posvetim karijeri PR i zastupam, recimo, Džima Kerija - otkriva dvadesetogodišnja studentkinja Fakulteta za kulturu i medije.

 

 

Iza Anđelke i Arnele je Ivona Andrić (16). Devojka iz Beograda je talentovana za glumu, a hobi joj je i violina.

 

Želela bih da se bavim modelingom, ali najveći san mi je da jednog dana postanem anasteziolog u Americi.

 

 

Na četvrtoj poziciji na listi je Jelena Sinđić. Ona ima 16 godina i dolazi iz Pančeva. Trenira atletiku, rukomet i plivanje.

 

- Volim sport i volela bih da budem profesionalni sportista. San mi je da pomognem kad god i kako god mogu bolesnima i siromašnima da se osećaju bolje i da otvorim Dom za nezbrinute.

 

 

Petoplasirana je Nevena Milanović(19). Dolazi iz Mladenovca i student je Fakulteta organizacionih nauka.

 

San mi je da imam svoju sopstvenu televiziju kao moj uzor Opra Vinfi.

 

 

Glasanje je maksimalno pojednostavljeno – dovoljno je da "lajkujete" devojku koja je na vas ostavila najbolji utisak. Lepotica s najviše "lajkova" postaće mis interneta Srbije.

 

Za mis intereneta možete glasati OVDE.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blabla

    14. oktobar 2013 | 21:37

    Andjelka Tomasevic

  • mima

    14. oktobar 2013 | 20:17

    svake godine osim 2011, pobedila je najlepsa na internet glasanju a cini mi se da ce i ove i ako su njene slike najlosije rezolucije iz ne znam kog razloga. Andjelka je prelepa.

  • veznired

    14. oktobar 2013 | 23:30

    Andjelka je realno najlepsa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA