Džon Bon Džovi ispratio Srpkinju do oltara! (VIDEO)

"Promenio si mi život zauvek. Ti si neverovatan čovek sa neverovatno velikodušnim srcem", rekla je naša Australijanka Branka Delić

  • 1

Branka Delić, Australijanka srpskog porekla, imala je tu čast da je poznati muzičar Džon Bon Džovi odvede pred oltar u Las Vegasu, gde se udavala za svog izabranika Gonzala.

Sve je krenulo kada je Delićeva otvorila Fejsbuk stranicu pod nazivom "Bon Džovi, odvedi me do oltara". Stranica je u međuvremeno dobila 1.880 lajkova i privukla pažnju američkih medija, što je s vremenom primetio i popularni američki roker.

Brankina želja se na kraju ostvarila i Bon Džovi je svoju vernu obožavateljku iz Australije odveo do oltara.

Delićeva je priznala da nije htela da se odvoji od Džona dok ju je dovodio do oltara i budućeg supruga i da nije htela da plače od sreće kako se njena šminka ne bi razmazala.

U međuvremenu, ona se srdačno zahvalila Bon Džoviju na Tviteru i istakla da će je ovaj momenat pratiti do kraja njenog života. Bend "Bon Jovi" je od sveg srca čestitao paru, poželevši im sreću u životu.

(Telegraf.rs/dailytelegraph.com.au)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Makarije

    14. oktobar 2013 | 19:13

    Da li je pravi? Da ne bude fora kao Jeremić i Bono,... :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA