SLAĐANA MILOŠEVIĆ NEZADOVOLJNA: Ana Kokić ne može da me iskopira! (VIDEO)

"Navikla sam da me imitiraju, čak to i volim. Ne volim novokomponovane koji i dalje ne razumeju da je ovaj svet van njihovih domašaja!", oštro je iskritikovala pevačica svoju mlađu koleginicu

  • 8

Folk pevačica Ana Kokić u TV šou "Tvoje lice zvuči poznato" na "Prvoj" televiziji oprobala se u ulozi ikone osamdesetih Slađane Milošević, koja je emisiju ispratila, a potom se oglasila i na Fejsbuku, gde je oštro iskritikovala Anin trud.

Ana Kokić otpevala je Slađaninu pesmu "Miki Miki", odevena u identičan kostim u kakvom je Miloševićeva nastupala pre nekoliko godina, međutim pevačici se nije dopalo to što je Kokićeva stajala previše mirno i njenu imitaciju nazvla "mrtvilom".

Snimak nastupa Ane Kokić možete pogledati ovde.

- Original sa zivom zenom! Boze, videste li ono mrtvilo? Sve se moze iskopirati osim energije! - napisala je pevačica na društvenim mrežama, gde je postavila i link numere "Miki Miki", koji izvodi u emisije "Vip room".

- Problem nije ni u samoj imitaciji koja je... hm... već smo zaključili kakva, već u stavu imitatorke koja je sebe stavila iznad originala - ako ste to u njenim stavu i rečima primetili?! Mislim da su svi negativno reagovali jer nije shvatila da je ovo zabava, a da ego treba prevazići. Šteta! Dobra kopija kostima! Navikla sam da me imitiraju, čak to i volim. Ne volim novokomponovane koji i dalje ne razumeju da je ovaj svet van njihovih domašaja - oštra je bila Miloševićeva.

Nakon Slađaninog negodovanja, oglasila se i Kokićeva, koja je na Tviteru prokomentarisala nezadovoljstvo Miloševićeve:

- Eto... Ima i onih kojima se nije dopalo... - kratka je bila pevačica.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 000

    14. oktobar 2013 | 20:09

    Zena nit' je glumica, nit' je izabrala sta ce da radi, i realno joj je bila najteza imitacija, nzm sta ova baba toliko sisti...

  • Uroš

    14. oktobar 2013 | 19:59

    Slađana nije pogledala sebe. To je mrtvilo na kvadrat.

  • Marko04

    14. oktobar 2013 | 19:05

    Meni je bilo skroz OK... :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA