Luisov sin gledao imitaciju Kneza i plakao! (VIDEO)

"Samo zbog Knezove imitacije Luisa smo gledali šou "Tvoje lice zvuči poznato". Dopalo nam se, ali nas je i rastužilo. Andirja se rasplakao, jer mu otac puno nedostaje", rekla je Luisova supruga Silvana

  • 2

Nenad Knežević Knez u novom šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato" imitirao je tragično nastradalu muzičku legendu Ljubišu Stojanovića Luisa, a TV emisiju je sa bolnim sećanjem pratila i pevačeva porodica.

Knez je pevao numeru "Moj život je moje blago" odeven u identične odore koje su bile zaštitni znak pokojnog pevača, dok su se maskeri potrudili da dočaraju i Luisovo lice.

- Samo zbog Knezove imitacije Luisa smo gledali šou "Tvoje lice zvuči poznato". Dopalo nam se, ali nas je i rastužilo - rekla je za "Blic" Luisova supruga Silvana.

Iako im je na neki način prijalo što velikan kao što je bio on, nije zaboravljen, Silvana ističe da im nije bilo lako da gledaju emisiju zbog sećanja koja priziva Luisov lik.

- Sa mnom je šou gledao i naš najstariji sin Andrija (10), koji se rasplakao jer mu otac puno nedostaje - rekla je Luisova supruga, koja kaže da je maska bila uverljiva, ali samo na prvi pogled.

- Ja nisam običan gledalac. Obraćam pažnju na detalje. Na prvi pogled maska zaista podseća na Ljubišu, ali ako malo bolje pogledate, vidite da u gornjem delu glave nije dobro urađena. Ljubiša nije imao takve oči, čelo... Jagodice i donji deo brade su odlično urađeni, ali je brada duža nego što je imao Luis. Takođe, njega je pevački teško imitirati. Knez je to uradio dobro i pretpostavljam da i ne može bolje, ali ipak je Ljubiša imao specifičnu boju glasa i vokalne sposobnosti i njega je nemoguće u originalu imitirati - zaključila je Silvana.

(J. J. / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bosnjak

    15. oktobar 2013 | 00:29

    Potrudio se da kopira Luisa ,ali sve je to samo losa kopija.Luis ,neponovljiv lik ,ostavio je dobru i pjesmu i muziku iza sebe kao i familiju.Bio je sinonim profesionalizma u onom sto radi i glasom i muzikom ,i cak i njegov glas je tesko imitirati a kamoli bilo sta drugo .

  • Woa

    14. oktobar 2013 | 22:32

    Nekako me strah bilo kad sam vidio Luisa Oo Ne znam jeli se Luis onako pokretao ali to mi je nekako uljevalo strah u kosti i zato što je preminuo a drama licu na njega,samo mu je glas nidje veze(Knezov glas)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA