IVAN IVANOVIĆ: Sneki ima bolje noge i bolje peva od Karleuše!

"Ovo je verovatno prvi put da pesma "Slatka mala" bude otpevana uživo i svaka čast na tome!", rekao je Ivanović, aludirajući na navode da Jelena na svojim koncertima peva na plejbek

  • 12

Voditelj bez dlake na jeziku Ivan Ivanović u novoj emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" u kojoj ima zadatak žirija, prvi put je čuo uživo izvođenje pesme Jelene Karleuše "Slatka mala", a koju je otpevala folk zvezda devedesetih Snežana Babić Sneki.

Budući da koristi svaku moguću priliku da "čačne" kontroverznu pevačicu, ni ovom prilikom joj nije ostao dužan, te je interpretaciju Sneki nahvalio na sva usta, a malu od skandala dodatno "zakopao" kritikom da ne zna da peva.

- Ovo je verovatno prvi put da ova pesma bude otpevana uživo i svaka čast na tome! - rekao je voditelj aludirajući na navode da Jelena na svojim koncertima peva na plejbek, i nastavio:

- Sneki ima bolje noge i bolje peva od Karleuše - direktan je bio Ivan, sa kojim se složila, bar kada su noge u pitanju, i pevačica Severina, koja je ove nedelje gost žirija.

Babičeva, koja je od Karleuše starija 11 godina, se odlično snašla u ekstra uskom trikou i svoje blistave noge prošetala scenom u mrežastim čarapama.

- Ja jesam starija od Jelene, ali sam u odličnoj kondiciji, mada veliku ulogu ima i genetika! Svaki kompliment mi znači, bilo da li dolazi od publike ili od žirija - srdačna je bila pevačica.

(J. J./Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grom

    17. oktobar 2013 | 01:26

    On jeste gradjen metar i zilet ali ne glumi da je neki baja dok ova misli da zna da peva i da je neka nova rijana.

  • Клисура

    17. oktobar 2013 | 00:41

    Не знам шта ти је карлеуша учинила, стално је прозиваш, лично нисам њен фан али који си ти фактор да тебе неко слуша чије су ноге боље? Буди Бог с'нама. Још си се удружио са северином, па ћеш ту нешто да грогћеш, ко нека мангулица!

  • Seka

    17. oktobar 2013 | 00:58

    A ti si gradjen metar i zilet! Cuti patuljasti..:))))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA