Isplivale slike gole i nadrogirane Ejmi Vajnhaus!

Nepoznati fotograf uslikao je Ejmi prilikom jedne lude žurke u prilično konfuznom stanju, s obzirom na to da je bila pod uticajem opijata i "trave", dok se na jednoj od slika čak vidi i beli trag oko nosa od kokaina

  • 4

Dve godine od smrti neponovljive zvezde Ejmi Vajnhaus, njene gole fotografije ponuđene su na prodaju britanskom sajtu "Radaronline", koje je prilikom jedne lumperajke uslikao njen prijatelj,

Javnosti nepoznati fotograf uslikao je Ejmi prilikom jedne lude žurke, u prilično konfuznom stanju, s obzirom na to da je bila pod uticajem teških opijata i "trave", dok se na jednoj od slika čak vidi i beli trag oko nosa od kokaina.

- Družio sam se sa Ejmi pre nekoliko godina u periodu dok sam živeo u Londonu. Bila je navučena na kokain i "travu" dok mi je pozirala gola i konfuznom stanju. Fotografije nikada nisu objavljene, i niko čak ni ne zna da postoje - rekao je vlasnik eksplicitnih slika kontoroverzne pevačice, koje je ponudio sajtu "Radaronline", a koji je odbio da slike objavi.

Problematična diva svoj prvi album "Frenk" objavila je sa 19 godina, i muzičkom scenom zbog impresivnog talenta vladala je sve do svoje 27. godine, kada je u svojoj hotelskoj sobi umrla od trovanja alkoholom.

Iako se tokom krijere drogirala i alkoholisala, u njenom organizmu, nakon smrti, nije pronađena nijedna opijajuća supstanca ili droga.

(J. J./radaronline.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mogu pogledati

    17. oktobar 2013 | 19:29

    Pa gde su te gole slike bolidi jedni!!!!!!!! Najjači ste, ovo može samo T :D

  • nina122

    17. oktobar 2013 | 21:56

    Kakav si joj ti bio prijatelj kada moljakas da ti otkupe te slike djevojke koja je vec mrtva? I majku bi ti prodao skote jedan.

  • vaš novinar

    18. oktobar 2013 | 11:03

    Narkomanka bila....i to žestoka!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA