Zvezda "Igre prestola" Kalisi može da umre u svakom trenutku!

"Kada smo saznali da je završila u bolnici, prestravili smo se. Ona je tako mlada i niko od nas nije očekivao da boluje od tako ozbiljne bolesti. Imala je tempiranu bombu u mozgu i to je strašno", rekao je Emilijin kolega sa snimanja serije

  • 6

Glumica Emilija Klark, po čijem liku Kalisi iz mega popularne serije "Igra Prestola" su mnoge bebe dobile imena, boluje od moždane aneurizme, odnosno abnormalnog proširenja krvnog suda u mozgu, usled čijeg pucanja može doći do moždanog udara.

Glumica uprkos riziku nije odustala od snimanja, a isprva je pokušala da od ostatka filmske ekipe sakrije da može svakoga momenta da doživi moždani udar, jer nije htela da ih zabrinjava, međutim glavobolje su postajale sve jače i učestalije, te je ipak rekla istinu.

- Kada smo saznali da je završila u bolnici, prestravili smo se. Ona je tako mlada i niko od nas nije očekivao da boluje od tako ozbiljne bolesti. Imala je tempiranu bombu u mozgu i to je strašno - rekao je Emilijin kolega sa seta.

- Hvala Bogu, žila još uvek nije pukla i doktori su joj rekli da većina aneurizmi mozga nikad ne pukne i ne stvara velike probleme. Sad kada je počela sa terapijama, nadamo se da će sve biti kako treba. Stvarno je imala sreće - kaže Ijan Glen, koji u seriji igra savetnika Johana.

(J. J./24sata.hr)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA