Gitarista Bilija Ajdola gost na Džibonijevom koncertu (VIDEO)

Legendarni Stiv Stivens, koji je u prošlosti sarađivao i sa Majklom Džeksonom, sviraće kao gost na nastupu splitskog kantautora

  • 0

Hrvatski kantautor Zlatan Stipišić Džiboni kao specijalnog gosta 25. oktobra u "Arenu" dovodi jednog od najoriginalnijih gitarista današnjice - Stiva Stivensa! Ovaj sjajni američki muzičar već trideset godina suvereno vlada svetskom rok scenom, a beogradska publika imaće jedinstvenu priliku da ga čuje i vidi u drugačijem izdanju.

Stivens je svetskoj javnosti najpoznatiji kao gitarista i saradnik legendarnog Bilija Ajdola, s kojim je dva puta gostovao u Srbije, pri čemu je sjajnom svirkom raspametio u oba navrata našu publiku.

Inače, spisak poznatih sa kojima je Stiv sarađivao je impresivan, a izdvaja se njegovo pojavljivanje sa Majklom Džeksonom na pesmi "Dirty Diana" i saradnja sa pevačem sastava "Mötley Crüe" Vinsom Nilom. Stevens je pravio muziku za filmove "Matrix Reloaded", "Speed" i mnoge druge, a najprestižniju "Gremi" nagradu dobio je za čuvenu temu iz filma "Top Gun".

Povodom predstojećeg koncerta splitskog kantautora Džibonija u beogradskoj "Areni" Stiv Stivens je izjavio:

- Veliki sam poštavalac muzike koju stvara Džiboni, stvarno se radujem što ću imati priliku da nastupam sa njim! Takođe, drago mi je što ću ponovo videti Beograd i uživati u njegovim čarima nekoliko dana - rekao je legendarni gitarista.

Ranije je najavljeno da će kao specijalni gosti na Džibonijevom koncertu u beogradskoj "Kombank Areni" 25. oktobra nastupiti harizmatični umetnik Damir Urban, čuveni makedonski gitarista Vlatko Stefanovski, pevačica Maya Azucena i svetski cenjen "Londonski Gospel Hor"!

Očekuje se neponovljivi višesatni koncertni spektakl za pamćenje u okviru koga će splitski kanautor publiku provesti kroz svoje brojne legendarne hitove poput "Libar", "Žeđam", "Mirakul", "Toleranca" i nove pesme s aktuelnog albuma "20 Century Man".

Do prvog velikog Džibonijevog koncerta u Beogradu je ostalo nedelju dana i izvesno je da će sve ulaznice biti rasprodate.

Ulazi u "Kombank Arenu" biće otvoreni već od 19 časova, a organizatori apeluju da posetioci dođu što ranije kako bi se izbegle gužve na ulazima, kao i da sa sobom ne nose upaljače, kišobrane i druge predmete kojima bi mogla biti ugrožena bezbednost.

Preostale ulaznice za koncert Džibonija u "Kombank Areni" mogu da se nabave na prodajnim mestima "Gigs Tix", blagajni "Kombank Arene", "Eventim" prodajnim mestima, kao i preko sajtova www.gigstix.com, www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

Ulaznice se prodaju po cenama od 2.490 dinara za parter, 3.490 za fan pit, 3.690 za nivo 200 premium, 2.990 za nivo 200, 2.490 za nivo 400 I kategorija, 2.190 za nivo 400 II kategorije i 9.990,00 za lože.

Pogledajte kako svira Stiv Stivens:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA