LUDNICA: Aca Lukas održao spektakularan nastup! (FOTO)

Pevač je u popularnom beogradskom klubu pevao puna tri sata, a ljubitelji njegove muzike sedeli su čak i na ogradi jer nije bilo mesta

  • 1

Jedan od najboljih pevaca u regionu ikad, Aca Lukas, nastupio je sinoć u prepunom prestoničkom klubu "HILL". Aca je izveo svoje najveće hitove kao što su "Koma", "Bele ruže", "Dijabolik", "Dođi gore", a mnogobrojni poznati nisu propustili da isprate još jedan fenomenalan nastup poznatog pevača.

Klub je počeo da se puni sat vremena pre ponoći, a Aca je nastup započeo nešto posle jedan. Lukasov nastup ostaće dugo upamćen budući da je napravio pravi spektakl i prepunio klub, tako da su gosti željni njegove muzike sedeli čak i na ogradi.

Pevač Adil Maksutović, koji je nedavno postao otac, slavio je rođenje sina do kasno u noć i strpljivo primao čestitke sa svih strana. Nastup nisu propustile ni mnogobrojne zvezde "Granda".

Lukas je neprestano pevao puna tri sata, a publika je bila oduševljena od početka mini-koncerta. Atmofsera je bila na vrhuncu već kod prve pesme, a devojke su ludovale uz njegove najpopularnije numere.

U klubu je bio i Nebojša Vojvodić, koji ne krije da obožava Lukasa i njegove pesme.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marinac

    18. oktobar 2013 | 13:00

    Ma da li je moguće?! Urlao puna tri sata i svi izašli normalni?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA