MILI: Nisam uhapšen, samovoljno sam dao džip! (FOTO)

Aleksandar Milić demantuje glasine da je uhapšen na granici sa hrvatskom, već je prošao uobičajenu kontrolu skupocenih vozila, a pošto je imao nastup to veče i nije mogao da sačeka, ostavio je kola i regularno prešao granicu

  • 11

Kompozitor Aleksandar Milić Mili demantovao je glasine da je uhapšen na granici sa Hrvatskom, jer je njegov džip marke "Mercedes GL" navodno na poternici Interpola. Mili kaže da je to potpuna dezinformacija i da ga niko u životu nikad nije hapsio, te da mu to smeštaju pojedini mediji.

Aleksandar dodaje da je na granici sačekao redovnu proceduru kontrole skupocenih automobila, ali kako nije mogao da sačeka do kraja, jer je imao nastup to veče, Mili je ostavio carinicima džip i regularno je prešao granicu.

- Nije istina da mi je automobil oduzet i da sam privođen u policijsku stanicu. Nikad u životu ni za šta nisam bio hapšen. Tu dezinformaciju su plasirali pojedini neodgovorni mediji. Vozim "Mercedes GL", a na granici između Hrvatske i BiH redovno proveravaju sva skupocena kola - kaže za Kurir Mili i dodaje da je samovoljno ostavio džip na granici.

- Pošto sam žurio na koncert u Banjaluku, nisam imao vremena da sačekam da se procedura završi, pa sam im samovoljno ostavio džip da odrade što je potrebno, a ja sam bez ikakvih problema prešao granicu - izjavio je Mili.

(A. Č./ Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kosta

    19. oktobar 2013 | 13:32

    Molim sve redakcije i administartore svih portala da ukinu mogucnost komentarisanja tekstova jer ovo postaje bolesno za citanje.Ovoliko ispoljavanje negativnosti ispod bilo kog clanka zaista postaje otrovno za citanje.Tolika kolicina zlobe, pokvarenosti i verovanja u samo ono lose, ostavlja neki gorak i porazavajuci utisak o ljudima.Ja razumem da su ljudi nezadovoljni sobom i da im bode oci svako ko je nesto stekao i ko ima vise od njih, ali ne mogu da razumem to slepo sejanje mrznje i negativnih komentara o svakome i o bilo cemu.

  • Marko

    19. oktobar 2013 | 12:50

    Koja laz Mili, vidi se da si cecin saradnik!

  • Pelé

    19. oktobar 2013 | 13:03

    Kako da ne,mi se na ledja zakovcavamo. Pa koliko sam puta prosao granicni prelaz "kostajnica" niko nista ne pita mogao sam i avionom da prodjem da imam. Cudo bas tebi da proveravaju skupoceni auto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA