Severinini bolnički dani: Pilates, pečena riba, serije!

Telegraf otkriva kako su tekli bolnički dani Severine vučković od 2. januara do porođaja

  • 1

Tokom svog boravka u bolnici Severina Vučković gledala je serije, čitala knjige, vežbala pilates i uživala u bogatoj hrani koju joj je svakodnevno pripremala majka Ana, piše hrvatski magazin Gloria.

Od kada je 2. januara zbog manjih komplikacija smeštena na odeljenje Ginekološke urologije, Severina je bila je sobi broj 10 na petom spratu rodilišta. To je dvokrevetna soba s ležajevima koji se podešavaju daljinskim upravljačem, televizorom s desetak kablovskih programa, kupatilom i tuš-kabinom i pogledom na more i u daljini ostrvo Brač. Svakodnevno su joj u posetu dolazili verenik Milan Popović i majka Ana, koja je najmlađoj od svoje tri ćerke kuvala sve što je poželela. Za doručak bi to obično bila kajgana i voćna salata, za ručak obvezno domaća supa, pečena riba ili meso s dosta kuvanog povrća, dok bi za večeru Seve jela kompot.

Tokom 49 dana koje je provela u splitskom porodilištu, Severina  je uveče redovno vežbala sedeći na lopti za pilates,  Pevačica nije zaboravila ni na druge porodilje, pa je deset lopti za pilates poklonila porodilištu.

U sobi je uživala u miru i puno je čitala. Pročitala je knjigu Mani Gotovac "Fališ mi", biografiju Kita Ričardsa "Život", a čitala je i medijske napise o svojoj trudnoći. O serija gledala je "Momke s Madisona", intervju Opre Vinfri s pokojnom Vitni Hjuston i domaće videospotove. Često je razgovarala sa svojim saradnicima i na iPadu preslušavala pesme koje će se naći na njenom novom albumu, koji planira da objavi na leto. Obradovala se posetama Petra Graše i Danijele Martinović!

Dok je ležala u svojoj sobi novog splitskog porodilišta i čekala na porođaj, medicinske sestre su Severini često pevušile: "Ovo će biti dobra noć, predosjećam..." Ipak, dobra noć se desila tek 20. februara, kada je  svog sina Aleksandra rodila u 23.04 sata carskim rezom.

Pevačica će sa sinom u stan u Splitu stići tek sledeće nedelje. Za dolazak malenog Aleksandra tamo je već odavno sve spremno. Pevačica je u decembru izjavila da je kupila toliko slatkih stvarčica za sina, kao da će joj dete sledećih pet godina imati tri meseca.

Navodno je nabavila krevetić poznate norveške marke Stokke.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nuki

    24. februar 2012 | 13:02

    cestitam severini i njenom muzu ...supp pjvacica i majka samo tako severina nek je ziv!!!pozzz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA