TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Ana Kokić kao Pink pobednica druge emisije (FOTO)

Pevačica i supruga vaterpoliste Nikole Rađenaoduševila je svojom imitacijom i tako odnela pobedu u popularnom šouu televizije "Prva"

  • 6

Ana Kokić pobednica je druge epizode šou-programa "Tvoje lice zvuči poznato".

Kao prvoplasirana, svoju novčanu nagradu pokloniće jednoj mladoj devojčici pod imenom Uni Savić, koja boluje od najtežeg oblika leukemije i kojoj je neophodna transplantacija koštane srži.

Na drugom mestu našao se Knez koji je imao identičan broj glasova kao Ana, dok je treća pozicija pripala Aleksi Jeliću.

Kao i obično, šou su otvorili voditeljski par Marija Kilibarda i Petar Strugar, a posle njih članica žirija Marija Mihajlović zabavljala je publiku imitiravši Adel.

Da podsetimo, osim Marije četvoročlani žiri činili su još Katarina Radivojević, Ivan Ivanović i Severina Vučković (hrvatska muzička zvezda bila je gostujući član žirija ove nedelje).

Takmičenje je potom krenulo, a prva je nastupila Ana Kokić, koja je sjajnim vokalnim sposobnostima ali i akrobacijama "skinula" američki pevačicu Pink i njenu numeru "Sober". Žiri je za njenu izvedbu imao samo reči hvale.

Posle Ane, svoje umeće pokazao je Skaj Vikler. Član grupe "Bad Copy" imitirao je ovog puta kralja romske muzike Šabana Bajramovića, otpevavši pesmu "Đelem, đelem". Žiri je bio zadovoljan njegovim izvođenjem, a Severina je naglasila da mu leži ovaj pravac.

Viklera je ubrzo zamenio Knez, koji se ovog puta našao u ulozi Josipe Lisac. Popularni pevač se sjajno snašao a žiri je pohvalio njegov trud i zalaganje. Inače, Knez je priznao prisutnima da je zbog ove imitacije obrijao prvi put bradu posle 23 godine.

Tamara Dragičević, koja je nastupila četvrta po redu, pokazala je još jedanput da se sjajno snalazi u imitacijama. Glumica je "skinula" gošću Severinu Vučković i njenu numeru "Tarapanu". Popularna Seve je rekla da je Tamara mnogo lepa devojka, a ostatak žirija je ponovo naglasio da je glumica sjajno odradila svoj zadatak.

U međuvremenu, Marija Kilibarda je insistirala od Severine da pokaže koreografiju za pesmu "Tarapana" i to uz pomoć Ivana Ivanovića i Petra Strugara. Hrvatska zvezda je to učinila, a tokom kratkog nastupa uhvatila je voditelja i glumca za zadnjicu.

Posle kraće pauze, publici se predstavio Željko Šašić, koji je imao težak zadatak da imitira istovremeno Dina Merlina i Vesnu Zmijanac i njihovu zajedničku numeru "Kad zamirišu jorgovani". Folker je oduševio, a Severina je naglasila da je to bila najbolja izvedba koju je videla večeras.

Ništa bolji nije bio ni Aleksa Jelić. Mladi pevač je fascinirao imitacijom Tošeta Proeskog i njegove numere "Gromovi na duša". Četvoročlani žiri bio je oduševljen njegovim nastupom.

Energičan nastup imala je Goca Tržan, koja je "skinula" Dženifer Lopez i njen hit "On The Floor". Seve, Katarina, Marija i Ivan su bili zadovoljni kako je pevačica imitirala svoju američku koleginicu.

Čast da bude Đorđe Balašević ima je Boris Milivojević, a sjajni glumac je otpevao numeru "Ne lomite mi bagrenje". Žiri je bio više nego zadovoljan šta je Boris uradio istakavši da je uneo emociju u svoju imitaciju.

Sara Jovanović se ovog puta u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" našla u ulozi muškarca. Zvezda druge sezone takmičenje "Prvi glas Srbije" imitirala je Olivera Mandića, otpevavši numeru "Ljuljaj me nežno". Žiri je na kraju bio zadovoljan onim što je Sara prikazala.

Poslednja na redu bila je Snežana Babić Sneki, a folkerka je imitirala Jelenu Karleušu i njenu numeru "Slatka mala". Pevačica je posle nastupa rekla da je bila zadovoljna obavljenim.

Žiri je na sav glas pohvalio Snežanu:

- Na izgledu bi vam pozavidela cela estrada. Imate divne noge - istakla je Seve.

- Ovo je mislim prvi put da je ova pesma uživo otpevana - rekao je Ivan Ivanović, i pohvalio je Sneki, istakavši da ona ima bolje noge od Jelene Karleuše.

Usledilo je glasanje. Severina je najviše poena dala je Knezu, a Ivan Ivanović, Katarina Radivojević i Marija Mihajlović su izabrali Anu Kokić. Potom su glasali i takmičari, a ukupnim brojem poena odlučeno je da je pobenik druge emisije šoua "Tvoje lice poznato" supruga vaterpoliste Nikole Rađena.

Na kraju, odlučeno je koga će takmičari imitirati sledeće nedelje:

Željko Šašić - Željko Bebek

Boris Milivojević - Tina Tarner

Sara Jovanović- Milan Stanković

Skaj Vikler - Gru

Tamara Dragičević - LMFAO

Sneki - Ajs Nigrutin

Goca Tržan - Džej Ramadanovski

Aleksa Jelić - Miroslav Ilić

Knez - Džiboni

Ana Kokić - Psaj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko04

    20. oktobar 2013 | 00:32

    Zasluzeno !!! :) Jedva cekam sledecu subotu...

  • Milena

    20. oktobar 2013 | 02:03

    Extra emisija...jako zanimljiva, a još i humanitarna :)ODLIČAN 5 :)

  • ироничар

    20. oktobar 2013 | 02:27

    Ne razumem stvarno što se kod nas forsiraju toliko ti hrvati seve, badrić, lisac, giboni i ne znam ko još... polako počinje i sa forsiranjem onih koji su pljuvali žestokim rečima po srbiji tj. sigurno još malo pa će neko zvati tompsona... u splitu javno u šou da bi neko progovorio ekavicom, bio bih kamenovan usred studia uživo... a inače što se tiče šoua, svaka čast dobri ste.. jedino ja bi promenio pravilo.. da jedan ne mora d amitira dvojicu pevača odjednom ili muško žensko, žensko muškog... to mi je bezevze... i prezahtevno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA