NAVUKLA SE NA BOTOKS! Lara Flin Bojl koju nećete prepoznati! (VIDEO)

"Znam da mi ističe vreme. Starije žene dobijaju sve manje uloga. Što se tiče sujete, ne radujem se starenju uopšte", izjavila je glumica koja je očigledno na sve načine pokušala da zadrži svoju lepotu koja je neminovno nestala

  • 3

Usled brojnih plastičnih operacija, nekada fatalna glumica Lara Flin Bojl, koju mnogi znaju kao advokaticu iz serije "The Practice" (Advokatska praksa, prim. auto), još početkom godine zaprepastila je javnost svojim izobličnenim licem, da bi nedavno bila uslikana u nezamislivo gorem stanju, dok bi je malo ko prepoznao.

Glumica je uslikana ispred tržnog centra u Los Anđelesu, gde je išla u kupovinu sa majkom, potpuno zapuštena, raščupana i do neprepozatljivosti deformisana u licu.

Na stranu to što se pojavila bez traga šminke, 43-godišnja Lara šokirala ja američke medije svojom pojavom - nateklim obrazima, prevelim jagodicama i "razlivenim" usnama, dok plastični stručnjaci tvrde da je pored botoksa uradila i zatezanje  lica, povećanje usana i rinoplastiku (korekciju nosa, prim. auto).

Da je opsednuta svojim izgledom, potvrđuje i njena svojevremena izjava da se trudi da izgleda što mlađe kako bi nastavila da dobija uloge.

- Znam da mi ističe vreme. Starije žene dobijaju sve manje uloga. Što se tiče sujete, ne radujem se starenju uopšte - izjavila je glumica koja je očigledno na sve načine pokušala da zadrži svoju lepotu koja je neminovno nestala ispod slojeva izbočina na licu od botoksa.

(J. J./TMZ, dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Natasa

    20. oktobar 2013 | 15:00

    mislim da nista lepseg na svetu nema od svoje prirodne lepote Inositi se sa svojim godinama Izgleda da mnogi nevide sebe posle ovoliko operacija nasta lice Nikada nebih radi muskarca svoje telo nagradjivala dabvi njemu bilo potaman jel akote nevoli takva kakva jesi verujte nece ni dugo trajati da se sve promenis na sebi usvakoj ce isto traziti neko savrsenstvo Atoga nepostoi kod izopacenog muskarca.

  • Makarije

    21. oktobar 2013 | 18:52

    Šta je tim ljudima,...kad počnu ne mogu da stanu,..svi počinju da liče jedni na druge,...primer miki rurke, unakazio se

  • beast from the East

    21. oktobar 2013 | 22:34

    greota, bila je prava lepotica. sada je samo secanje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA