BISER! Ana Kokić imitirala Pink, Katarina Radivojević: Ista si Bijonse!

Ja ću biti vrlo kratka, sjajno Ana, svaka čast! A posebno boja glasa što je rekla Severina, potpuno si ista kao Bijonse! - rekla je Katarina, izazvavši potpuni muk u studiju na momenat

  • 8

Ana Kokić imitirala je američku pevačicu Pink u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato", u sklopu koje je imala i izuzetno kompleksu koreografiju, što je sve sjano izvela i žiri ostavila bez teksta, te su komentari bili neupitno pozitivni, dok je Katarina Radivojević na sve to prokomentarisala da je odlično odglumila Bijonse?!

Kokićeva je otpevala pesmu "Sober" od Pink, dok je glumica po inerciji nastavila da niže pozitivne komentare Severine i Ivana Ivanovića, i tom prilikom izgubila iz vida o kome zapravo priča.

- Ja ću biti vrlo kratka, sjajno Ana, svaka čast! A posebno boja glasa što je rekla Severina - potpuno si ista kao Bijonse! - rekla je Katarina, izazvavši potpuni muk u studiju na momenat.

Brzo se ispravila kada je shvatila da je pogrešila, a ostali članovi žirija počeli su da se šale na njen račun, nazivajući jedni druge pogrešnim imenima.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • c

    20. oktobar 2013 | 21:29

    Veci kreten je ispao voditelj kad je posle Aninog apela da ljudi pomognu bolesnoj devojcici kojoj je ona poklonila novac rekao:"dobro, to smo resili."

  • jagodica

    20. oktobar 2013 | 23:08

    Ja ne znam koji djavo ona trazi tu,totalno je ne zanimljiva

  • dovla

    20. oktobar 2013 | 22:20

    Droga cini cuda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA