SEROTONIN: Niggor u društvu poznatih promovisao novi spot (FOTO) (VIDEO)

Poznati crnogorski muzičar predstavio je novi video koji je ekranizovao na ulicama Majamija i Sombora. Niggora su na promociji podržale i kolege i prijatelji

  • 0

Igor Lazić Niggor predstavio je sinoć u kafe-klubu "Chopper" dugoočekivani spot za singl "Serotonin", koji je objavio posle 11 godina muzičke apstinencije. U pitanju je duhoviti video-kolaž koji prikazuje poznatog crnogorskog muzičar u više komičnih likova, koji ide iz jedne u drugu ekstremnu situaciju.

Osim vrsne glume, Niggor se kroz "Seratonin" dokazao i kao iznenađujće uspešan kaskader – što nijednog gledaoca i poklonika ovog žanra neće ostaviti ravnodušnim.

Inače, spot za ovu numeru je produciran na ulicama Majamija i Sombora od strane kuće "Visual Infinity", u režijig Aleksandra Kerekeša.

Niggora su na promociji njegovog novog spota podržale brojne njegove kolege i prijatelji kao što su Vlado Georgiev, Tijana Dapčević, Aleksandar Sale Jovanović, Marko Đurovski, Nenad Knežević Knez, Katarina Lazarević i mnogi drugi.

Pogledajte foto-galeriju sa promocije nogog spota Igora Lazića Niggora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA