NEVEROVATNA PROMENA: Pogledajte kako se prelepa manekenka pretvorila u muškarca! (FOTO) (VIDEO)

Eliot Sejlors je u 31. godini odlučila da se ošiša na kratko, promenila je i način oblačenja i sada radi kao muški model

  • 1

Kada je napunila 30 godina manekenka Eliot Sejlors je shvatila da joj je karijera pri kraju i zato se odlučila na drastičnu promenu - ošišala se na kratko, zaboravila na miniće i sada radi kao muški model!

Zahvaljujući tome što ima pomalo muške crte lica, uspela je da se "pretvori" u muškarca, a iako kaže da je prošla kroz emnotivnu krizu kada je odlučila da ošiša svoju dugu plavu kosu, Eliot kaže da se ne kaje zbog svoje odluke.

Manekenka navodi da se na ovakvu čudnu promenu nije odlučila samo zbog finansijskih razloga već i da bi probala nešto novo i izrazila sebe na drugačiji način.

Sejlors napominje da je njena majka bila protiv promene izgleda, ali da su je svi ostali, a naročito njen suprug Adam Santos-Koj podržali u njenoj nameri. Manekenka se preko noći našla u centru pažnje svetske javnosti kada je na Jutjubu objavila snimak svoje drastične transformacije.

Pogledajte kako je Eliot Sejlors postala muškarac:

(Telegraf.rs/Daily Mail)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA