JK Amerikanci proglasili svetskom ikonom! (FOTO)

Jedan od najprestižnijih svetskih magazina, "W" časopis, svrstao je srpsku pevačicu među šest najvećih idola koji ne potiču sa američkog tržišta

Jedan od najuticajnijih američkih magazina u svetu šou-biznisa, "W" magazin, u najnovijem izdanju čiju naslovnicu krasi Keti Peri, svrstao je srpsku pevačicu Jelenu Karleušu među šest najvećih ikona sa drugih kontinenata. Uredništvo navodi da je ona "preteča Lejdi Gage", odnosno "Gaga pre Gage"... Uz opasku da je Jelena Karleuša fenomenalan predstavnik svoje zemlje, uredništvo ju je svrstalo među šest diva koje "vladaju" ne-američkim tržištem.

Jelena je prva srpska pevačica kojoj je pošlo za rukom da se nađe u ovom prestižnom magazinu. Budući da se pevačica ne oglašava do Nove godine, jer sprema novi singl, njen PR menadžer Zoran Birtašević prokomentarisao je ovu titulu.

- Urednica "W" magazina me je kontaktirala, oduševljena Jeleninim radom. Izrazili su želju da upoznaju Jelenu, kada bude bila na turneji u Americi, uz pitanje zašto ne pokuša da gradi karijeru na tom kontinentu - kaže Zoran.

Urednica magazina oduševljena je činjenicom da Jelena "izgleda kao tinejdžerka, iako je majka dve devojčice, a pored toga ima uspešnu karijeru pevačice". Karleuša je tako nezvanično svrstana među šest najvećih umetnika današnjice, koji ne potiču sa američkog tržišta.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vinci

    22. oktobar 2013 | 21:43

    Amerikanci ne znaju ni gde je evropa a kamoli srbija i jelena karleusa. Nemojte biti smesni, casopis moze da napise da je zemlja na marsu pa sta. Molim vas !!!

  • Maki

    22. oktobar 2013 | 22:01

    Pa nece je niko normalan proglasiti zvezdom, samo poremeceni Amerikanci, cela nacija im je debilna, JK im se moze slobodno pridruziti :)

  • Dankara

    22. oktobar 2013 | 22:10

    Dobra je...al' za pritiskanje kupusa...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA