Supruga Davorina Popovića se otrovala ugljenmonoksidom

Sanja Popović i njena prijateljica su nakon nezgode prevezene na KUM Kliničkog Univerziteta u Sarajevu. Obe se osećaju dobro, stabilno su i nisu životno ugrožene

  • 0

Kako nezvanično saznaje Dnevni avaz, Sanja Popović, supruga pokojnog pevača Davorina Popovića, i njena prijateljica Ferida Mujkanović povređene su usled trovanja ugljenmonoksidom sinoć u jednom stanu u sarajevskoj Ulici Mis Irbina.

Mujkanovićeva je navodno zadobila povredu glave, verovatno nakon udara usled gubitka svesti. Obe su prevezene na KUM Kliničkog Univerziteta u Sarajevu, prenosi ovaj list.

- Pacijentkinje su dovezene na KUM zbog trovanja ugljenmonoksidom, s tim da je F.M. imala i povredu glave. Data im je terapija kiseonikom, obe su osećaju dobro, stabilne su i nisu životno ugrožene. Nakon terapije biće otpuštene na kućno lečenje - rekla je Dnevnom avazu Selma Mulić, potparolka KCUS-a.

Do trovanja je došlo navodno zbog neispravnog plinskog bojlera u stanu ili neispravnog dimnjaka, saznaje Avaz na licu mesta.

(Telegraf.rs / Izvor: Dnevni avaz)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA