ŠOK U HRVATSKOJ: Glumica Dolores Lambaša poginula u saobraćajnoj nesreći!

Lambaša (32) je preminula oko 14 časova od teških povreda koje je zadobila jutros u sudaru dva automobila kod Sredenaca

  • 22

Hrvatska glumica Dolores Lambaša (32) preminula je oko 14 časova od posledica teških povreda koje je jutros zadobila u saobraćajnoj nesreći. Ona je odmah posle nesreće prebačena u bolnicu u Slavonskom Brodu, gde je hitno operisana, ali nažalost lekari nisu mogli da joj spasu život.

Da podsetimo, u udesu koji se desio u 6:30 na auto-putu A3 kod Sredenaca, automobil marke "nisan" u kojem se glumica nalazila i koji je vozio njen kolega Stojan Matavulj naleteo je na "polo", koji se kretao ispred njih, i tom prilikom oba vozila su sletela sa puta i prevrnula se.

Po nezvaničnim informacijama, nesrećna glumica je, iako je imala vezan pojas, prilikom prevrtanja ispala iz automobila.

Nakon prijema u bolnicu, konstatovane su joj povrede trbušne duplje i grudnog koša i da je izgubila puno krvi.

Posle operacije, lekari su saopštili da je glumica i dalje u teškom stanju, a oko 14 časova, nakon nekoliko neuspešnih pokušaja reanimacije, saopšteno je da je Dolores preminula.

Dolores Lambaša rođena je u Šibeniku 29. marta 1981. godine. Mnogi gledaoci ovu glumicu pamte po ulogama u serijama kao što su "Dobre namere", "Ruža vetrova", "Najbolje godine" i "Zakon ljubavi". Takođu znaju je i mnogi ljubitelji pozorišta koji su je mogli gledati u predstavi Zagrebačkog HNK, "Dom Bernarde Albe", gde je glumila glavnu ulogu Adele.

Tu su i filmske uloge, a Dolores je kao svoj najdraži film isticala "Verujem u anđele" Nikše Sviličića.

Na naslovnicama su često završavale i priče o njenin vezama s glumcima Ivom Gregurevićem i Franom Lasićem, ali i s preduzetnikom Josipom Radeljakom.

Kako navode hrvatski mediji, protiv glumca Stojana Matavulja piće podneta krivična prijava zbog izazivanja saobraćajne nesreće.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernji list / 24sata.hr / Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA