LOMNA U STRUKU: Rijana usijanom guzom istopila šipku! (FOTO)

Zgodna pevčica je svoju zanosnu pozadinu "okačila" na ogradu bazena, ravnotežu je uspostavila rukama na zemlji, i od maštovitog položaja i prizora mnogima zaustavila dah

  • 3

Tamnoputa R&B diva Rijana osvaja svet, a nakon nedavno posećane Južne Afrike i Abu Dabija, turneju nastavlja u Grčkoj, odakle je utiske podelila na svom Instagram profilu, međutim, pevačica je ispozirala u neočekivanom izdanju - naopačke!

Pevačica sa Barbadosa je tokom svoje "Diamonds" turneje proputovala pola planete, a svaku posetu egzotičnim destinacijama zabeležila je kratkim foto-editorijalom prilikom kojeg je obožavaocima uvek pružila nešto novo.

Ovom prilikom je svoju zanosnu pozadinu "okačila" na ogradu bazena, ravnotežu je uspostavila rukama na zemlji, i od maštovitog položaja i prizora mnogima zaustavila dah. Ona je mušku populaciju obradovala i seksi kadrovima u kojima se uvija pored bazena u izazovnom kupaćem kostimu.

Pojedini mediji su ponašanje Ri-Ri odredili kao razuzdano, bahato, i klasično za bogataše koji ne znaju šta će sa basonosnim količinama novca, dok su drugi neobično poziranje ineterpretirali kao njen umetnički izraz i potrebu da se razlikuje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA