POGODI KO SAM: Nekada simpatična devojka, danas najveći skandal-majstor! (FOTO) (VIDEO)

U pitanju je pevačica koja je poznata po kafanskim nastupima i provokativnim fotkama na kojima pokazuje sve svoje atribute

  • 7

Da li prepoznajete devojku sa slike? Ova pevačica rođena je 1971. godine, a na početku karijere poznati voditelj Milovan Ilić Minimaks rekao je da će "uvek za prsa pobeđivati sve svoje koleginice". Poznata je kao veliki skandal-majstor i "bez dlake na jeziku" iznosi svoje mišljenje, rečnikom koji skoro niko ne razume.

1992. godine je pobedila u tamičenju Mis Dekolte Jugoslavije.

Pored brojnih muških časopisa za koje se slikala, pevačica je oduvek privlačila pažnju svojim skandaloznim izjavama. Prvi album "Malo vruće, malo hladno" je objavila 1992. godine kada je postala i voditelj emisije "Toplo, hladno" na TV Politika.

Prilikom gostovanja Saše Popovića, 1993. godine, pevačica ga je žestoko ismejala i Saša je umalo napustio studio.

Oprobala se i kao glumica u filmu "Electric blue". Poslednji album je izdala 2007. godine. Njeni najveći hitovi su "Praćno se šarančić", "Uljez", "Smrt u diskoteci".

Udata je i ima ćerku Nikolinu, a u zategnutim odnosima je gotovo sa pola estrade. Njene izjave o Jami su već postale legendarne.

Pogodili ste, u pitanju je najveći skandal-majstor na našim prostorima, Vesna Vukelić Vendi. Pevačica je učestvovala na "Farmi" 2010. godine i u VIP "Velikom Bratu". Nedavno je izjavila da je Šešelj hteo da ubije Gazda Jezdu dok je bio u vezi sa njom. 

Da li biste prepoznali pevačicu s početka karijere, tokom devedesetih godina? Kako vam se čini Vendi kao dvadesetogodišnjakinja?

(A. Č.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA