NAJBOLJE GUZE HOLIVUDA: Džej Lo, Bijonse i Kim zanosnim zadnjicama osvojile svet! (FOTO)

Pogledajte koje strane zvezde mogu da se pohvale pozadinama, od malih i zategnutih, preko bujnih do "teške kategorije"

  • 5

Neko ima glas, a neko uz to i stas, pa zato i ne čudi što zvezde kao što su Bijonse, Dženifer Lopez i Rijana, na radost fanova, često pokazuju svoje guze koje predstavljaju jedan od njihovih najvećih aduta.

Sa druge strane, mnoge pevačice i starlete su se proslavile upravo slikama svojih zadnjica, a vi sami procenite koja strana ženska  zvezda može da se pohvali najlepšom pozadinom.

Vlasnica zadnjice koja vlada svetskom muzičkom scenom od kako se pojavila jeste nezaustavljiva Dženifer Lopez koja se ne libi da svoje zavidne obline prikaže kad god je to moguće. Doduše, zasluženo, budući da je opsednuta svojim izgledom i čini sve da svoju besprekorno podignutu zadnjicu zadrži takvom, te joj ne pada teško da zarad dobre guze ustaje svako jutro u šest i ide na trening.

Američka starleta koja je svojim pozamašnim oblinama uspela da podigne prašinu u javnosti i sa viškom kilograma se bez blama slika u kupaćem, svakako je Kim Kardašijan! Slobodno se može reći da je figura starlete san svakog muškarca, a oduševljenje njenom pozadinom nije krio ni njen verenik Kanje Vest, koji je već na samom početku veze sliku njene bujne zadnjice postavio na društvene mreže.

Sledeća na listi najboljih guza neizostavno jeste mlada buntovnica Rijana. Pevačica koja bi neminovno pobedila na takmičenju provokativnosti, svojom pozadinom se ponosi svakom prilikom, a neretko uspeva da žestokim pokretima guze mnogima ubrza i rad srca.

Među proslavljenim cicama po ovom atributu našla se i Kendis Svonpul, koja je na brojnim foto-editorijalima i revijama "Viktorija sikreta" zapažena upravo po izuzetno privlačnoj i zategnutoj guzi. Ovog "Anđela" većna muške populacije najčešće je viđala isključivo u bikiniju, ili bez ičega na sebi, te nije čudno što su neni kvaliteti svima dobro poznati.

Može se reći da tamnopute dive neupitno drže tron fantastičnih zadnjica, te se, shodno tome, u kraljevske guze ubraja i vatrena Bijonse, čijoj neodoljivoj zadnjici nedavno nije odoleo jedan gledalac iz publike, koji je usred koncerta u naletu uzbuđenja pop ikonu pljesnuo po njenom najupečatljivijem atributu.

Nešto "smirenija", ali ne i manje privlačna svakako jeste zadnjica 47-godišnje Selme Hajek, koja ostaje odličnoj u formi uprkos svojim godinama. Premda glumicu mnogi pamte po idealnoj liniji iz mlađih dana, ona je nedavno na jednoj plaži pokazala više nego što je planirala i otkrila da i dalje ima tip-top guzu vrednu pogleda.

U "tešku" kategoriju guza, neizostavno spada zadnjica Niki Minaž, koja svoj atribut ističe kada god je u mogućnosti, a šta sve ume sa njom nedavno je demonstrirala u bazenu, tverkovanjem.

Po mišljenju onih sa specifičnim ukusom, bez konkurencije je supruga Ajs Tija, Koko, koja redovno daje savete ženskoj internet populaciji kako da svoju pozadinu doteraju u maksimalnu formu i to njenim omiljenim treningom na striptiz-šipci. Međutim, starleta je zbog svoje mega-guze nebrojeno puta pretrpela i kritike javnosti, a na udaru je bila i zbog vežbanja u štiklama i tangama koje je objavila na Tviteru.

Naravno, greh bi bio ne pomenuti zanosnu manekenku Elizabetu Kanalis, koja osim time što je bila sa Džordžom Klunijem i brojnim italijanskim fudbalerima, može da se pohvali i zaista neodoljivom guzom.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nešo

    25. oktobar 2013 | 17:43

    Kakve bre guze , to su guzičetine ! :D

  • hromi daba

    25. oktobar 2013 | 16:50

    Prosvetlite me i uputite po čemu je pozadiona Kim Kardašijan lepa. Pa ona više sliči na pune kaubojske bisage, a ne na lepu malu pozadinu. Tendencija je da se preferiraju velike pozadine koje više podsećaju na "Sirotinjske načve" Bjonse je ogromna, Kim još veća, Miki Minaž, grotesna itd. itd. Zar je trend imati veliku pozadinu i biti poznat ? Nema ništa lepše od male oble skladno građene pozadine !

  • Dajana

    26. oktobar 2013 | 00:31

    Po meni najbolju guzu od svih zena na javnoj sceni ima Nicole Scherzinger-savrseno obla i zategnuta + noge bez grama celulita *____* Zadnjica Kim K je abnormalno velika i uopste mi se ne dopadaa :\

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA