Mustafa Nadarević zbog srčanih problema u bolnici

"U pitanju su manji problemi sa srcem, ne radi se o većim komplikacijama. Urađeni su svi pregledi i razgovarali smo s doktorom, koji nam je kazao da se ne brinemo za Nadarevićevo zdravlje", rekao jedan prijatelj poznatog glumca

  • 8

Mustafa Nadarević, zvezda serije "Lud, zbunjen, normalan", primljen je u noći između srede i četvrtka u Centar za srce u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu zbog srčanih problema, prenosi "Dnevni avaz".

Poznati glumac je prilikom dolaska u ovu zdravstvenu instituciju bio pri svesti, međutim, zbog lekarskih pregleda je zadržan u bolnici.

- U pitanju su manji problemi sa srcem, ne radi se o većim komplikacijama. Urađeni su svi pregledi i razgovarali smo s doktorom, koji nam je kazao da se ne brinemo za Nadarevićevo zdravlje. Mustafu smo posetili i trenutno se oseća dobro, što je najbitnije - rekao je za "Dnevni avaz" jedan Nadarevićev prijatelj koji ga je tokom dana posetio u bolnici.

Kako piše ovaj list, za Nadarevićevo zdravstveno stanje brine jedan od najvećih medicinskih stručnjaka iz ove oblasti, Mirsad Kacila, koji je ujedno i šef Centra za srce u u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu.

(Telegraf.rs / Izvor: "Dnevni avaz")

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA