SEKA: Ne razvodim se, Karleušu ne fermam! (FOTO)

- Kad vas neko napljuje, to više govori o njemu, nego o vama. Mene to i ne dotiče, ja radim, pevam - rekla je Seka i najavila novi singl kojim će obradovati sve devojke u Srbiji

  • 31

Pevačica Seka Aleksić osvrnula se na natpise u medijima da nije u dobrim odnosima sa suprugom Veljkom Piljikićem, te da se uskoro razvode, ali je i otkrila da je uvrede i tužba Jelene Karleuše uopšte ne zanimaju.

Poznato je da se pevačica ne odvaja od svog supruga i gde god ona krene, on je u stopu prati. Ipak, spekulacije su krenule dok je pevačica boravila u Kanadi, navodno bez muža. Seka demantuje da se razvodi.

- Bili smo zajedno u Kanadi i kad smo se vratili sačekala nas je ta 'vest' da se razvodimo, čak i da nismo bili zajedno u Kanadi. Ma, smejali smo se tome - rekla je Seka za emisiju "Ekskluziv" na TV Prva.

Takođe, Aleksićeva se osvrnula i na ružan gest koji joj je Jelena Karleuša uputila preko medija, a to je srednji prst.

Kad vas neko napljuje, to više govori o njemu, nego o vama. Mene to i ne dotiče, ja radim, pevam - rekla je Seka i najavila novi singl kojim će obradovati sve devojke u Srbiji.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VNK

    26. oktobar 2013 | 10:59

    Nevjerovatno koliko bolesnih komentara na jednom mjestu. Cist dokaz da balkanci ne prastaju uspjeh bez Karica, Ćandi i drugih sponzora vec kenjaju zeni koja je sve stekla sama. Logicno da je Seka ne ferma, bas kao sto je ne ferma niko normalan, ali ako ce vam biti lakse izbacite frustracije uz sebe, pa trcite na Twitter da se "podstanarki" uvlacite u dupe

  • gđa

    26. oktobar 2013 | 01:32

    Gde ima dima ima i vatre.više ne cvetaju ruže u kukuruzu?

  • DUKI

    26. oktobar 2013 | 01:16

    Ja se ne čudim da on ne može više da izdrži.Dobro su i ovoliko potrajali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA