TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Na koga stvarno liče učesnici ovog šoua (FOTO)

Na društvenim mrežama transformaciju Goce Tržan upoređivali s Fredijem Krugerom, Ana Kokić je više bila Marija Šerifović nego Psaj, a Aleksa Jelić - pljunuti Ćazim Osmani

  • 5

Popularna emisija "Tvoje lice zvuči poznato" je svakako šou o kome se priča poslednjih dvadesetak dana. Osim muzičkog umeća VIP takmičara, posebnu pažnju medija izazivaju i transformacije učesnika, tačnije maske koje oni nose tokom nastupa.

Dok su neke transformacije u potpunosti uspele, kao kod Kneza (za imitaciju Luisa) i Skaj Viklera (za imitaciju Šabana Bajramovića), neke su ispale ne baš onako kako je planirano i zamišljeno.

Ova konstatacija se može odnositi na treću emisiju šoua televizije "Prva", pre svega na maske Alekse Jelića (koji je imitrao Miroslava Ilića) i Goce Tržan (koja je imitirala Džeja Ramadanovskog).

Jelićeva transformacija u legendu narodne muzike već danima izaziva komentare na Fejsbuku i Tviteru. Umesto na Miroslava Ilića, Aleksa je tokom sinoćnjeg nastupa u više navrata ličio na kontroverznog albanskog biznismena Ćazima Osmanija, ali i na folk pevača Nedeljka Bilkića.

Neuspešnu transformaciju, po mnogima, imala je Goca Tržan. Poznata pevačica je sinoć, kao što je poznato, imitirala Džeja i izvodila njegovu pesmu "Nedelja". Međutim, Goca je ,umesto na Ramadanovskog, više podsećala na Fredija Krugera, lika iz čuvenog horor-filma "Strava u ulici brestova". Takođe, Tržanova je ličila i na "kralja narodne muzike" Šabana Šaulića, kao što je to sinoć naglasio i jedan od članova žirija Miroslav Ilić.

S druge strane, uspešnom tranformacijom u trećoj emisiji šoua "Tvoje lice zvuči poznato" mogla se pohvaliti Ana Kokić, koja je zaista izgledala kao Psaj. Osim što je ličila na popularnog korejskog repera, supruga vaterpoliste Nikole Rađena je u par navrata podsetila i na pobednicu "Evrosonga" iz 2007. godine Mariju Šerifović.

Ovu identičnost je između ostalog primetio još jedan ćlan žirija Ivan Ivanović, koji je to podelio sa takmičarima, publikom ali i sa ostatkom žirija. S tim se donekle složila i sama Marija, koja je sa svojim fanovima na Fejsbuku i Tviteru podelila više nego interesantan kolaž.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dejan402

    27. oktobar 2013 | 22:15

    Goca ako lici na Dzeja,ja sam Chuck Norris.. ;)

  • Ja

    27. oktobar 2013 | 22:22

    Za Gocu sam i ja pomislila isto kad sam je vidjela sinoc...Freddie ma kakav Dzej!

  • Jaguar

    28. oktobar 2013 | 08:50

    Kako su krenuli vise ce imati promasenih maski nego pogodjenih. Do sad im je svakako najbolja Knez-Luis! Dragi maskeri, sminkeri, vlasuljari ne zezajte se nego radite to kako treba!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA