EKSKLUZIVNI FOTO: Ćerka Adrijane Lime i Marka Jarića po prvi put u Srbiji!

Četvorogodišnja Valentina je s tatom došla na reviju tetke Tamare Jarić. U Beograd je doputovala i najmlađa ćerka Jarićevih Sijena, ali nije prisustvovala reviji

  • 3

Prelepa Valentina Lima Jarić (4) prvi put je posetila srpsku prestonicu i s tatom uživala na beogradskoj Nedelji mode. Ćerka srpske snajke Adrijane Lime i košarkaša Marka Jarića već nekoliko dana boravi u Srbiji s tatom i mlađom sestrom Sijenom (koja nije prisustvovala reviji), dok mama ima poslovne obaveze u Americi.

Marko je devojčice proveo kroz glavni grad u kome su uživale u specijalitetima, a Valentini su se posebno svidele palačinke. Budući da Valentina već ima istančan ukus za modu, Jarić ju je poveo na reviju svoje sestre Tamare, čije modele Adrijana rado nosi.

Košarkašu je na reviji društvo pravila i njegova mama, koja je pazila na devojčicu. Valentina je rođena 2009, a Sijena 2012. godine. Supermodel Adrijana Lima nije prisustvovala reviji, ali je na Tviteru pohvalila svoju zaovu.

Marko će sa Sijenom i Valentinom provesti nekoliko dana u srpskoj prestonici.

Valentina je bila veoma živahna tokom revije, ali je uživala u modelima svoje tetke. Jarićeva već pokazuje interesovanje za modu, imitira mamu i nosi štikle. 

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA