BJELA: Dado, jesi je*ao onu malu iz Granda?

Dragan Bjelogrlić snimio je scenu sa Dadom Polumentom u novoj sezoni serije "Folk" i tom prilikom su svojim šaljivim komentarima zasmejali celu ekipu

  • 3

Folk pevač Dado Polumenta odigrao je epizodnu ulogu u novoj sezoni serije "Folk". Prošle nedelje Dado je snimio emisiju u kojoj glumi samog sebe, ali je imao i zanimljivu scenu sa glumačkom legendom Draganom Bjelogrlićem. Bjela ga je upitao da li je je*ao "onu malu iz Granda".

Prošle srede u jednoj beogradskoj školi snimljena je epizoda u kojoj su Dado i Bleja tako improvizovali, da su zasmejali celu ekipu.

- Je li, je l' istina da si je*ao onu malu sa "Granda?" - rekao je Dragan, a svi statisti su vrisnuli u smeh. Budući da je scena morala da se ponovi, glumac je ublažio pitanje.

- Je l' istina da si onu, a? - rekao je Dadi.

Pevač ima samo reči hvale za glumačku legendu.

Bjela je veliki profesionalac i puno mi je pomogao oko scena. I sam sam se fantastično snašao i gluma mi se jako dopala - rekao je Polumenta za "Alo".

(A. Č./ Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA