POGODI KO SAM: Nekada simpatična devojčica, danas australijska seks-bomba (FOTO)

U pitanju je manekenka koja je šest godina bila jedno od zaštitnih lica modnog brenda "Victoria's secret"

  • 4

Da li prepoznajete ovu mladu damu? U pitanju je popularna australijska manekenka koja je počela da se bavi modelingom sa 13 godina. Tokom svoje karijere sarađivala je sa mnogim svetskim modnim brendovima (kao što su Levi's i Roberto Kavali) i magazinima ( kao što su "Harper's Bazaar", "Cosmopoliten" i "Elle").

Godine 2007. potpisuje ugovor sa kompanijom "Victoria's Secret", čije je zaštitno lice bila do ove godine, kada od iste dobija otkaz. Što se tiče njenog emotivnog života, još je u braku sa glumcem Orlandom Blumom od koga će se uskoro i razvesti.

Verovatno ste pogodili, u pitanju je Miranda Ker. Na ovoj slici iz detinjstva australijska manekenka pozira sa svojim bratom Metom Kerom, koji je i postavio fotografiju na zvaničnu Fejsbuk stranicu nekadašnjeg Viktorijinog anđela.

- Miranda je jedna od najfotografisanijih žena na svetu. Za mene će uvek biti moja velika sestra. Nadam se da vam se dopada ova fotografija - napisao je između ostalog Met kao komentar uz fotografiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA