X FACTOR: Kristina Kovač: Šta ste publici stavili u piće, hoću i ja malo! (VIDEO)

Koliko je žiri zapravo nemilosrdan prema takmičarima i njihovom pevačkom umeću, pogledajte u premijernoj epizodi večeras u 21.15 na ružičastoj televiziji

  • 1

Još samo nekoliko sati ostalo je do početka dugonajavljivanog muzičkog takmičenja "X Factor" u kome će se za glavnu nagradu boriti talentovani i manje talentovani učesnici, čiji put do uspeha vodi preko nemilosrdnog žirija, u sastavu Emine Jahović, Kristine Kovač, Željka Joksimović i Kikija Lesendrića, a koje se ne libe da ionako preplašene takmičare oštro iskritikuju.

Premijerna epizoda emitovaće se večeras u 21.15 na TV "Pink", a ako je sudeći po kratkim insertima iz snimljenih emisija, ovo će biti i te kako uzbudljiv šou, vredan prepričavanja!

Kristina svakako važi za najstrožeg člana žirija, te se, shodno tome, osim sa ukusom takmičara, ovom prilikom nije složila ni sa ukusom publike, i bez dlake na jeziku im to stavila do znanja.

- Žao mi je što publici kvarim ugođaj, ali zanima me šta je njima stavljeno u piće, jer želim i ja malo! - rekla je pevačica, dok ni njene kolege nisu bile ništa milosrdnije.

Joksimović, koji je poznat po tome da je žestok kritičar, prema jednom od kandidata bio je brutalno iskren  u lice mu sasuo da nema veze sa pevanjem.

- Čestitam ti, nijedan ton nisi pogodio! Ali nijedan! - iznenađen je bio pevač, dok se publika smejala uglas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Draža Mihajlović

    29. oktobar 2013 | 12:15

    Kakva odbojna i odvratan žena . Previše ambicija koje prevazilaze njene sposobnosti , neostvareni snovi prouzrokuju stav i pogled žene koja je u teškom ofsajdu. Nedaj je bože nikome.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA