GOCA TRŽAN: Čuvaću ovce ako ne budem mogla da napunim klub! (VIDEO)

Pevačica je otkrila da se za svoju pevačku karijeru ne boji, ali da je, ako se desi da ne uspe da dovede dovoljno ljudi u diskoteku, spremna da se okrene nezavršenom stočarskom smeru Poljoprivrednog fakulteta i u tom duhu čuva stado

  • 12

Goca Tržan nastavlja da bije bitku sa bivšim mužem Ivanom Marinkovićem, za kojeg kaže da se ne plaši njegovih pretnji, a pored toga što ističe da namerno medije navodi da pišu o njoj, otkriva i da joj je posle svega ipak muka kada sebe vidi u novinama.

Energična pevačica u emisiji "Glamur", koja će premijerno biti prikazana sutra u 22:20 na "Hepi" televiziji, priča o svom problematičnom odnosu sa bivšim suprugom, za kojeg kaže da ni alimentaciju nije imao da plati.

- Pretio je da će u javnost da iznese neke detalje iz našeg života, koji nisu za javnost, ali ja se ne bojim. Nije me on stvorio, niti može da me ugasi. Žalosno je što sam ja sa njim stvarala dom, a on ne može ni 5000 alimentacije da plati - sa suzama u očima priča pevačica, i dodaje da je bila svesna njegovih mana, i da tek sad ispašta.

S druge strane, Goca se ne predaje, već mašta o još jednom detetu, budući da joj je uloga majke omiljena, a uskoro planira i da je ostvari, ako sve bude kako treba, sa sadašnjim dečkom Rašom, inače bubnjarom iz njenog benda.

- Trudim se da moje radno vreme traje do 16h, posle toga želim da budem zajedno sa ćerkom. Želim još jedno dete. Zašto ne da to bude sa Rašom i  da dobijemo sina? - kaže ona, i ističe da se na brojne negativne komentare javnosti ne obazire, već da ponekad namerno dira nerve medija kako bi izazvala polemike.

Kada je njena dugogodišnja karijera u pitanju, pevačica kaže da kada ne bude mogla da napuni klub i diskoteku, ostaviće mikrofon i otići će da čuva ovce. Dodaje da je upisala Poljioprivredni fakultet, odsek stočarstvo, ali ga još nije završila.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nešo

    28. oktobar 2013 | 19:29

    Pa ti i jesi samo za cuvanja ovaca , nije te valjda neko slagao da si pevacica ? Cak si i u "TVOJE LICE ZVUČI POZNATO" najgora ...

  • GrOb4r

    28. oktobar 2013 | 19:48

    Kreni da ih cuvas vreme je virslice ....

  • micko

    28. oktobar 2013 | 19:50

    Ti i nisi nego za ovce,ima moj deda stado na Manjaci pa bi mogla dedu da mi negujes i ovcice cuvas...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA