Somalijske pirate teraju pesmama Britni Spirs! (VIDEO)

Oficiri trgovačke mornarice kažu da ne koriste numere Džastina Bibera zato što bi to bilo protivno odredbama Ženevske konvencije

  • 2

UDRI GDE NAJVIŠE BOLI! Novo oružje u borbi protiv somalijskih pirata koji napadaju brodove uz obalu istočne Afrike su pesme Britni Spirs koje posade preko razglasa puštaju do daske kako bi iritirale napadače. Kako navodi magazin "Time", u praksi su se najbolje pokazali hitovi američke pevačice "Toxic", "Oops I Did It Again" i "Baby One More Time"!

Po rečima Rejčel Ovens, oficira trgovačke mornarice, nakon brižljivog razmatranja osmišljena je nova taktika za odbranu od bezobzirnih pirata, a Britni nije slučajno izabrana.

Ovu pesmu pirati ne podnose...

- Naš tim za obezbeđenje je odabrao njene pesme zato što smo procenili da će ih pirati najviše mrzeti! Oni ne podnose zapadnu kulturu i muziku, i zato su hitovi Spirsove pun pogodak - izjavila je Ovensova, a njen kolega Stiven Džons je briljirao kada su ga novinari pitali zašto, na primer, ne koriste numere Džastina Bibera, pa je to prokomentarisao rečima:

- Mislim da bi to bilo protivno odredbama Ženevske konvencije!

Objasnio čovek, što jes' - jes'...

... a od ove beže glavom bez obzira:

(Telegraf.rs/Time)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • beast from the East

    29. oktobar 2013 | 11:49

    sudili bi im za zlocin protiv covecnosti da puste Karleušu

  • beast from the East

    29. oktobar 2013 | 11:48

    ahahahahahahahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA