Pogledajte scene koje su izbačene iz Ratova zvezda! (VIDEO)

Na disku koji je nedavno pronađen nalaze se do sada neobjavljeni kadrovi koji se nisu našli u originalnoj verziji filma "Povratak džedaja"

  • 0

Više od 30 godina nakon što je snimljen kultni film "Povratak džedaja", fanovi "Ratova zvezda" imaju jedinstvenu priliku da pogledaju scene koje se nisu našle u originalnom ostvarenju, a koje su nedavno pronađene na disku za koji se do sada verovalo da je zauvek izgubljen!

Radi se o devet snimaka koji su se nalazili na laserskom disku koji je u promotivne svrhe urađen sredinom osamdesetih, nakon čega mu se izgubio svaki trag. Na sreću svih zaluđenika, CD je pronađen i sada imamo priliku da prvi put vidimo alternativne varijante scena kao i kadrove koji su izbačeni iz "Džedaja".

Jedan od prvih snimaka koji je objavljen na internetu je emotivna scena u kojoj Luk Skajvoker pita Jodu da li je Dart Vejder njegov otac.

 

Takođe, veoma su zanimljivi i kadrovi Jodine smrti koji se razlikuju od scena koje su se pojavile u finalnoj verziji filma.

Ostale snimke možete pogledati ovde.

Takođe, u međuvremenu se pojavio i video-snimak sa do sada neviđenim zanimljivostima sa snimanja i ovaj video je na Jutjubu za manje od dva dana skupio 1,5 miliona pregleda.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA