GAFOVI VODITELJKE HEPIJA: Pod hitno moram da počnem da se drogiram! (VIDEO)

Jelena Helc, koja vodi emisiju "Granica" napravila je petominutni video sa svim svojim lapsusima koji se dešavaju tokom snimanja, a posebno su simpatične reakcije voditeljke kad pogreši

  • 2

Voditeljka emisije "Granica" na "Hepi" televiziji Jelena Helc pokazala je da posao ispred kamere nimalo nije naivan, te je bez blama objavila je svoje greške i lapsuse koji se redovno dešavaju tokom snimanja, a ono što će sve slatko nasmejati jesu svakako simpatične reakcije voditeljke kad pogreši.

- Hiii, bože, budale! Izvinjavam se, ja pod hitno moram da počnem da se drogiram! A valjda sam isklučila telefon, kukavica - karikirala je svoje pehove Jelena, koja je uprkos brojim greškama izvaredna u svom poslu.

Dok bi neke njene kolege i koleginice svaku sekundu blama pokušali da gurnu pod tepih, voditeljka "Granice" sve svoje gafove je bez kompleksa "spakovala" u nešto manje od pet minuta, kako bi nasmejala sve gledaoce.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA