Dari Bubamari ukrali džip BMW "X6"

Nepoznati lopovi noćas su iz dvorišta Darine porodične kuće ukrali skupoceno vozilo koje je bilo parkirano ispod pevačicinog prozora

  • 7

Folk pevačici Dari Bubamari ukraden je džip BMW "X6"! Nepoznati lopovi noćas su iz dvorišta njene porodične kuće ukrali skupoceno vozilo koje je bilo parkirano ispod Darinog prozora:

- Kada sam jutros ustala prvo sam pomislila da je u pitnju skrivena kamera i samo sam se smejala. Međutim, kada su mi pokazali da su lopovi razvalili i obili kapiju, sve mi je bilo jasno. Krađu auta sam odmah prijavila policiji i oni sada tragaju za tim kriminalcima, kaže pevačica, i dodaje:

- Jeste da se sada najviše kradu BMW "X5" i BMW "X6" ali meni, ni kada su bile mnogo učestalije krađe tokom devedesetih, ni jedan auto nisu ukrali, a ja sam uvek vozila dobre i skupe automobile. Evo sada poručujem, vratite mi auto i obećavam da se ništa neće dogoditi i da neću krivično da vas gonim. Praviću se da ništa nije bilo. Sigurna sam da lopovi nisu ni znali kome kradu kola. Ukrali su ih noćas dok je bila magla između 4 i 6 ujutru, pa ni kamere nisu mogle od magle da ih snime - kaže Dara Bubamara.

(Izvor: Scandal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    2. oktobar 2012 | 23:41

    Ma vratice ti Daro ali malo sutra...curko jedna pa oni su to namerno po magli da ih ne snime kamere a ti jos mislis da neznaju kome su ukrali he he

  • Radomir Raxi Kuch

    24. februar 2012 | 08:07

    Ma pusti to sad, vidis da je pevacica uznemirena, ne znam kako da joj pomognemo!

  • tuti fruti

    24. februar 2012 | 02:28

    to nije dzip nego krosower samo za informaciju jer je po velicini izmedju regularnog auta i dzipa. iznenadjuje me vasa neinformisanost a pokusavate da informisete druge ljude.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA